Femeia eunuc

Femeia eunuc - Germaine Greer
Pret: 22,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFemeia eunuc
  • Autor: Germaine Greer
  • Editura: Curtea Veche
  • Colectia: In afara colectiilor
  • Categoria: Psihologie
  • ISBN: 978-973-669-299-4
  • An aparitie: 2007
  • Numar de pagini: 408
  • Format carte: 13 x 20 cm
Comanda acum "Femeia eunuc - Germaine Greer" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:
In 1970, cand a fost publicata pentru prima oara, Femeia eunuc a lui Germaine Greer a produs o adevarata unda de soc resimtita in intreaga lume. A devenit rapid un bestseller international, tradus in peste douasprezece limbi, si o carte de referinta in istoria miscarii feministe.
Pornind de la premisa ca eliberarea sexuala este cheia eliberarii femeilor, Greer trateaza diferentele biologice inerente si inalterabile dintre femei si barbati, precum si diferentele psihologice profunde ce rezulta din conditionarea sociala. Pornind de la istorie, literatura, biologie si cultura populara, examinarea sangeroasa a opresiunii femeii este un comentariu social vital, argumentat cu pasiune.
Se pare ca timpul nu face decat sa consolideze valoarea acestei carti, iar Germaine Greer se incadreaza, alaturi de Simone de Beauvoir si Valerie Solanis, in lupta de emancipare feminista, dinainte ca acest termen sa fi fost inventat. Pe alocuri amuzanta, alteori feroce si de multe ori frustranta, Femeia eunuc ramane un document ce face palpabile atat pasiunea, cat si veninul pe care l-a adus lumii al doilea val de Feminism.
Cartea este dovada istorica irefutabila a punctului din care am pornit, dar si proiectia zguduitoare a drumului pe care inca il mai avem de parcurs.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Femeia eunuc
Cartea Femeia eunuc in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Femeia eunuc - Germaine Greer" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Memoria si patologia ei - Theodule Ribot Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Theodule Ribot
19,95 lei
Dorinta sexuala - Francis Macnab Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Francis Macnab
19,95 lei
Revista de Psihologie Organizationala. Vol. III, Nr. 1-2/ 2003 - Centrul de Psihologie Aplicata ? Universitatea Bucuresti Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Centrul de Psihologie Aplicata ? Univ...
9,31 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihologieCarti recomandate din categoria Psihologie