Fata ascunsa a lumii occidentale

Fata ascunsa a lumii occidentale - Thierry P. Millemann
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFata ascunsa a lumii occidentale
Comanda acum "Fata ascunsa a lumii occidentale - Thierry P. Millemann" de pe libraria ishop la pretul de 25,65 lei
Descriere carte:
Dupa al doilea razboi mondial si ororile de la Hiroshima si Nagasaki , americanii au luat pentru prima oara in serios viitorul planetei. De la inceputul anilor '50, studiile economice si demografice mondiale au evidentiat ca ansamblul rezervelor materiilor prime planetare era suficient doar pentru dezvoltarea tarilor industriale, iar in lipsa unei interventii omenirea risca sa nu mai depaseasca secolul XXI.

Pentru a putea face fata, Occidentul, sub egida presedintelui Eisenhower, a elaborat in mare secret cea mai machiavelica politica de hegemonie, in interesul supravietuirii speciei umane si al pastrarii civilizatiei noastre.

Autorul dezvaluie acest plan top-secret . El demonstreaza responsabilitatile fiecaruia de la colonizare pana la mondializare, continuand cu raspandirea virusului HIV, razboaiele si alte actiuni mai mult sau mai putin glorioase. Toti actorii sunt in joc, cu CIA in frunte. Totul se potriveste asemenea pieselor unui puzzle infernal care, descifrat, devoaleaza fata ascunsa a lumii occidentale .

Traim astazi o etapa cruciala a acestei politici, iar urmatorii douazeci de ani vor fi decisivi.

Oare vom reusi?

Thierry P. Millemann s-a nascut in Franta, in 1953. Doctor in stiinte economice, a creat in Statele Unite, din 1981, structuri de consiliere in implantare si dezvoltare pentru industriile franceze, apoi de consiliere in relatii internationale.

Activitatile sale profesionale l-au ajutat sa cunoasca lumea in evolutia ei, iar relatiile, atat civile, cat si militare, i-au permis obtinerea informatiei necesare analizei sale.

In fata stupefactiei internationale provocate de evenimente din 11 septembrie, el s-a hotarat sa dezvaluie realitatea politicii de suprematie occidentala, abia evocata pana acum, din motive intemeiate.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Fata ascunsa a lumii occidentale
Cartea Fata ascunsa a lumii occidentale in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Fata ascunsa a lumii occidentale - Thierry P. Millemann" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Geopolitica si geostrategie  - Paul Claval Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Paul Claval
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PoliticaCarti recomandate din categoria Politica