Faraonul Nisipurilor

Faraonul Nisipurilor - MANFREDI Valerio Massimo
Pret: 22,41 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFaraonul Nisipurilor
Comanda acum "Faraonul Nisipurilor - MANFREDI Valerio Massimo" de pe libraria ishop la pretul de 22,41 lei
Descriere carte:
Ierusalim, asediul babilonian din anul 586 i.Hr. Fugind printr-un tunel, profetul Ieremia duce cu sine Chivotul aliantei si-l ascunde intr-o pestera din muntele Horeb, intorcandu-se de acolo inspaimantat si tulburat de o descoperire care pare sa-i fi luat mintile. Dupa care dispare in neant… Orientul Mijlociu, mileniul al II-lea d.Hr. Profesorul William Blake, egiptolog de faima mondiala este luat de acasa in toiul noptii de doi emisari ai unei companii de prospectiuni geologice pentru a examina un mormant egiptean ciudat. Si, in timp ce confruntarea dintre teroristii palestinieni si Mossadul israelian risca sa arunce in aer butoiul cu praf de pusca al Orientului Mijlociu, Blake se trezeste in fata celei mai misterioase intamplari din viata sa:descoperirea mormantului unui faraon in desertul Paran, la mii de kilometri departare de Nil. O ipoteza tulburatoare isi face loc in mintea sa, o ipoteza care ar duce la prabusirea celor mai subtile echilibre ale lumii… Thriller magistral si sarada arheologica, Faraonul nisipurilor captiveaza cititorul printr-o aventura palpitanta si misterioasa care nu cunoaste, pana la epilog, nici un moment de ragaz. Valerio Massimo Manfredi este profesor de arheologie clasica la Universitatea Luigi Bocconi din Milano. A predat in universitati din Italia si din intreaga lume, conducand expeditii stiintifice si sapaturi arheologice in multe localitati din zona mediteraneeana. A publicat noua carti de beletristica, dintre care trilogia sa Alexandru cel Mare (a carei versiune romaneasca a aparut la Editura Allfa) a fost tradusa in 24 de limbi si 38 de tari.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Faraonul Nisipurilor
Cartea Faraonul Nisipurilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Faraonul Nisipurilor - MANFREDI Valerio Massimo" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Idele lui martie - Valerio Massiomo Manfredi Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Valerio Massiomo Manfredi
28,40 lei
Valul profetiilor - Steven Saylor Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Steven Saylor
23,65 lei
Ramses. Vol.3: Batalia De La Kadesh - JACQ Christian, Trad. GADEI Radu Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
JACQ Christian, Trad. GADEI Radu
20,61 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Roman istoricCarti recomandate din categoria Roman istoric