Exista O Viata Dupa Moarte

Exista O Viata Dupa Moarte - Schlesak Dieter
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roExista O Viata Dupa Moarte
Comanda acum "Exista O Viata Dupa Moarte - Schlesak Dieter" de pe libraria ishop la pretul de 7,08 lei
Descriere carte:
Autor de romane, eseuri, poezii si texte cu caracter autobiografic, Dieter Schlesak a trait in Romania si a lucrat ca redactor la revista Neue Literatur din Bucuresti pana in 1969. Dupa emigrarea in Germania, autorul n-a incetat nici o clipa si sn aproape nici o carte sa se refere deschis la problemele tarii din care a plecat, sa-si declare cu tandrete si mandrie provenienta si sa ia o pozitie responsabila fata de tot ce reprezinta spatiul sau natal. Foarte diverse (proza, fragmente de jurnal, eseuri, poezii, corespondenta), textele prezentate cititorului roman in aceasta carte constituie nu atat un palimpsest al preocuparilor autorului, cat mai ales o marturie de iubire fata de locurile sale de origine.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Exista O Viata Dupa Moarte
Cartea Exista O Viata Dupa Moarte in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Exista O Viata Dupa Moarte - Schlesak Dieter" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Viata si Veac. 1990-2004 - Andru Vasile Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Andru Vasile
14,00 lei
Matematici Aplicate, Auxiliar In Pregatirea Elevilor De Liceu, Vol. I - Simion Ursu, Octavian Agratini, Simion Mihet Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Simion Ursu, Octavian Agratini, Simio...
11,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
NefiltrateCarti recomandate din categoria Nefiltrate