Exercitiu de sinceritate

Exercitiu de sinceritate - Ion Vianu
Pret: 23,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roExercitiu de sinceritate
Comanda acum "Exercitiu de sinceritate - Ion Vianu" de pe libraria ishop la pretul de 23,70 lei
Descriere carte:
Volumul autobiografic al lui Ion Vianu propune o incursiune in anii dinaintea exilului sau, de la cererea de intrare in partid (la care, in contextul evenimentelor ulterioare, nu mai primeste nici un raspuns) la semnarea apelului Goma si, in cele din urma, plecarea la Paris in 1977. Textul a fost scris la sfirsitul anului 2006, inainte ca autorul sa intre in posesia dosarului de la Securitate. Citeva documente au fost totusi incluse in addenda: doua note informative si procesul-verbal al sedintei de excludere din postul pe care Ion Vianu il avea la Institutul de Medicina si Farmacie din Bucuresti, proces-verbal care completeaza amintirile autorului si reda atmosfera acelor vremuri.  

?Daca te incumeti sa-i judeci pe contemporanii tai, e necesar sa faci simultan exercitiul de-a te judeca pe tine. Si daca vei avea curajul sa fii aspru cu propria ta persoana, abia atunci sa ai cutezanta sa aplici aceeasi masura si altora. Fii cel putin asa de aspru cu tine cit esti cu ceilalti. In ceea ce ma priveste, cred ca e mai bine sa fii un dram mai sever cu tine. Garantia morala se intareste.? (Ion Vianu)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Exercitiu de sinceritate
Cartea Exercitiu de sinceritate in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Exercitiu de sinceritate - Ion Vianu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Un an in Provence - Peter Mayle Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Peter Mayle
21,84 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica