Exceptionalii (Outliers) - Povestea succesului

Exceptionalii (Outliers) - Povestea succesului - Malcolm Gladwell
Pret: 52,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roExceptionalii (Outliers) - Povestea succesului
Comanda acum "Exceptionalii (Outliers) - Povestea succesului - Malcolm Gladwell" de pe libraria ishop la pretul de 52,00 lei
Descriere carte:

Cu The Tipping Point, Malcolm Gladwell a schimbat felul in care intelegem lumea. Exceptionalii (in original Outliers) va schimba felul in care intelegem succesul.

Povestile despre cei care au un foarte, foarte mare succes se invart in jurul inteligentei si ambitiei. in Exceptionalii, Malcolm Gladwell spune ca adevarata explicatie e cu totul alta, iar daca vrem sa intelegem cum se ajunge atat de departe, ar trebui sa ne luam timp sa cunoastem tot ce tine de contextul acestor oameni: familia, locul unde au copilarit, data nasterii. Gladwell contesta mitul asa-zisului merit personal, explorand raportul dintre succes si cultura, hazard, sincronizare, nastere si noroc, si felul in care, in pofida calitatilor si talentului cuiva, mostenirea culturala poate functiona ca o piedica.

Se explica aici, in termeni de generatie, familie, cultura si clasa:

* ce au in comun Beatles, Bill Gates si Mozart
* care sunt atuurile ascunse ale atletilor de top
* de ce sunt atat de buni asiaticii la matematica
* de ce toti avocatii bine cotati din New York au acelasi CV
* de ce n-a auzit nimeni niciodata de cel mai inteligent om din lume.

Viata exceptionalilor oamenii ale caror performante ies din sfera experientei comune urmeaza o logica stranie si inedita. Pentru a descrie aceasta logica, Gladwell vine cu un proiect de valorificare maxima a potentialului.

"Exceptionalii este o carte mai personala decat predecesoarele sale. O poti citi ca pe o autobiografie: un individ de succes care incearca sa-si inteleaga contextul, felul in care a ajuns sa aiba succes si ce inseamna de fapt succesul."
Time

"In lumea cartilor non-fiction, Malcolm Gladwell e cel mai aproape de portretul autorului cu un talent iesit din comun. Exceptionalii reprezinta un nou tip de carte pentru Gladwell. E un fel de manifest."
David Leonhardt, New York Times Book Review

"Exceptionalii se poate sa fie cartea cea mai buna si mai folositoare a lui Gladwell. Sunt extraordinare si povestile, si lectiile de viata din ea: Exceptionalii asaza stiinta, self-help-ul si spectaculosul intre doua coperte."
Gregory Kirschling, Entertainment Weekly

"In Exceptionalii, Gladwell face din nou proba talentului sau intr-un gen pe care de fapt l-a si inaugurat: cartea care dezvaluie tiparul nevazut din spatele unor fenomene cotidiene."
Leslie Chang, Publishers WeeklyVezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Exceptionalii (Outliers) - Povestea succesului
Cartea Exceptionalii (Outliers) - Povestea succesului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Exceptionalii (Outliers) - Povestea succesului - Malcolm Gladwell" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sfarsitul lumii libere - Adrian Alexe Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Adrian Alexe
19,00 lei
Sentintele Sociologiei - Nicolae Grosu Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Nicolae Grosu
27,00 lei
Dictionar de sociologie - Raymond Boudon (coord.) Urmatoarea carte recomandata din categoria Sociologie
Raymond Boudon (coord.)
33,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
SociologieCarti recomandate din categoria Sociologie