Evaziunea Fiscala. Reglementare. Doctrina. Jurisprudenta

Evaziunea Fiscala. Reglementare. Doctrina. Jurisprudenta - Gliga Constantin Ioan
Pret: 20,99 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEvaziunea Fiscala. Reglementare. Doctrina. Jurisprudenta
Comanda acum "Evaziunea Fiscala. Reglementare. Doctrina. Jurisprudenta - Gliga Constantin Ioan" de pe libraria ishop la pretul de 20,99 lei
Descriere carte:

Acest studiu reprezinta o evaluare a cadrului legislativ actual destinat prevenirii si combaterii evaziunii fiscale, o analiza a acesteia din perspectiva economica si juridico-penala.

Lucrarea prezinta formele concrete de manifestare ale fenomenului social analizat, concretizându-se într-un studiu amanuntit asupra tuturor aspectelor ridicate de Legea nr. 241/2005, reliefând progresul realizat prin noua reglementare fata de vechiul cadru legislativ aplicabil în domeniu.

Si pentru ca, în conditiile lumii moderne, sfera de actiune a contribuabililor – persoane fizice sau juridice – depaseste cu mult granitele administrative ale unei tari, un spatiu important din lucrare abordeaza legislatia specifica a 12 state din întreaga lume, în vederea cunoasterii experientei acestora si a tendintelor manifestate în domeniu pe plan national si international.

• Titlu in curs de epuizare!Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Evaziunea Fiscala. Reglementare. Doctrina. Jurisprudenta
Cartea Evaziunea Fiscala. Reglementare. Doctrina. Jurisprudenta in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Evaziunea Fiscala. Reglementare. Doctrina. Jurisprudenta - Gliga Constantin Ioan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
JurisprudentaCarti recomandate din categoria Jurisprudenta