Evanghelia dupa Iuda

Evanghelia dupa Iuda - Adam Blake
Pret: 42,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEvanghelia dupa Iuda
  • Autor: Adam Blake
  • Editura: Trei
  • Colectia: Fiction Connection
  • Categoria: Thriller / Suspans
  • ISBN: 978-973-707-515-4
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 568
  • Format carte:
Comanda acum "Evanghelia dupa Iuda - Adam Blake" de pe libraria ishop la pretul de 42,75 lei
Descriere carte:
TOT CEEA CE STIAM DESPRE MOARTEA LUI HRISTOS ESTE O MINCIUNA

Afla secretul care va schimba lumea. Afla secretul manuscriselor de la marea moarta

Celebrele manuscrise de la Marea Moarta ascund teribilul adevar despre moartea lui Hristos, pastrat secret vreme de secole intregi. In timp ce investigheaza o serie de crime dubioase, un fost mercenar si o politista ambitioasa ajung la faimoasele documente descoperite abia recent. Sapand tot mai adanc in cautarea firului misterios care uneste toate acele crime bizare, cei doi se trezesc haituiti de un grup de asasini periculosi care plang cu lacrimi de sange si se cred urmasii lui Iuda Iscariotul, apostolul hulit al lui Hristos. Dar cuplul aventurier va face tot posibilul pentru a demasca acest secret care va schimba destinul umanitatii... A murit, intr-adevar, Hristos pe cruce?

De la inexplicabila prabusire a unui avion in Arizona, fara supravietuitori, la o crima sangeroasa petrecuta la o universitate londoneza, de la un oras-fantoma aflat langa Ciudad de Mexico pana la o vendeta ce are loc in Rusia - Evanghelia dupa Iuda spune povestea plina de suspans a Poporului Ales, a mesajului pe care acesta ajunge sa-l dezvaluie omenirii si a adevarului istoric despre moartea Mantuitorului.

Cel mai bine scris si mai captivant thriller religios de la Codul lui Da Vinci incoace.

O comunitate secreta este descoperita de niste savanti care decripteaza un text misterios. Comunitatea este urmasa lui Iuda, apostolul hulit al lui Isus. Conform noilor descoperiri, Iuda ar fi cel mai iubit discipol, caruia i s-a promis ca va conduce intreg pamantul. Asteptand momentul in care va domina lumea, poporul lui Iuda locuieste sub pamant, bine camuflat intr-un hangar urias din Mexic, fara legaturi cu exteriorul. Ce se va intampla cu acest popor in clipa in care secretul ameninta sa-i fie demascat?

Adam Blake este pseudonimul unui foarte cunoscut autor din Marea Britanie, ale carui carti s-au vandut in milioane de exemplare. Nimeni nu a reusit sa afle identitatea acestuia, desi s-au vehiculat cateva nume celebre. Evanghelia dupa Iuda este primul roman aparut sub acest pseudonim.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Evanghelia dupa Iuda
Cartea Evanghelia dupa Iuda in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Evanghelia dupa Iuda - Adam Blake" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Jocurile Foamei (Hardcover) - Suzanne Collins Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Suzanne Collins
41,31 lei
Inscenarea - James Patterson Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
James Patterson
32,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Thriller / SuspansCarti recomandate din categoria Thriller / Suspans