Evanghelia Dupa Satana

Evanghelia Dupa Satana - Patrick Graham
Pret: 65,61 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEvanghelia Dupa Satana
Comanda acum "Evanghelia Dupa Satana - Patrick Graham" de pe libraria ishop la pretul de 65,61 lei
Descriere carte:
FEBRUARIE 1348, MAREA CIUM?...

In manastirea-fortareata Bolzano, maica stareta Isolda de Trente s-a zidit de vie, pentru a lua cu ea in mormant un teribil secret. Un ucigas fara chip o urmarea in aceste locuri sfinte. Treisprezece nopti. Treisprezece crime ritualice. Treisprezece calugarite crucificate. De la acel apus, de cand s-a instapanit asupra manastirii Bolzano, Fiara s-a hranit cu carnea si cu sufletele slujitoarelor Domnului.

2006, HATTIESBURG...

Rachel, asistenta serifului local, ancheteaza disparitia a patru tinere. Dupa ce dispare la randul ei in mod misterios, Marie Parks, agent FBI cu puteri paranormale, intervine sa ancheteze cazul. Specializata in cross-killers, criminali in serie care isi schimba des locul, Marie descopera cadavrul mutilat al lui Rachel si corpurile celor patru chelnerite crucificate intr-o cripta. Ucigasul, de o cruzime metodica nemaiintalnita, pare a fi trimis de peste secole de Satan insusi.

VATICAN, CATEVA ZILE MAI TARZIU...

Cardinalul Oscar Camano, liderul congregatiei Miracolelor, realizeaza ca cele patru tinere asasinate sunt cele trimise de el in Statele Unite pentru a ancheta valul de crime din sanul ordinului secret al Pustnicelor, insarcinat cu pazirea manuscriselor interzise ale crestinatatii. Parintelui iezuit Carzo, cel mai bun exorcist din randul Bisericii, ii revine sarcina de a regasi evanghelia pierduta in urma cu sase secole: Evanghelia dupa Satan.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Evanghelia Dupa Satana
Cartea Evanghelia Dupa Satana in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Evanghelia Dupa Satana - Patrick Graham" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Afacerea Rafael - Iain Pears Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Iain Pears
25,11 lei
Fluturele De Hartie - Diane Wei Liang Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Diane Wei Liang
21,51 lei
Padurea - Tana French Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Tana French
56,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Thriller / SuspansCarti recomandate din categoria Thriller / Suspans