Evacuarea. Culegere de practica judiciara 2008

Evacuarea. Culegere de practica judiciara 2008 - Adriana Pena
Pret: 28,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEvacuarea. Culegere de practica judiciara 2008
Comanda acum "Evacuarea. Culegere de practica judiciara 2008 - Adriana Pena" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
O analiza amanuntita, din punct de vedere jurisprudential, a materiei evacuarii, reunind cele mai importante decizii pronuntate atat de Inalta Curte de Casatie si Justitie, cat si de alte instante din tara.

Cartea este structurata in trei capitole, in primul fiind analizata evacuarea din perspectiva dispozitiilor Codului civil si a Legii nr. 114/1996, legea locuintei. Urmatoarele doua capitole se ocupa de procedurile speciale de evacuare si anume prin ordonanta presedintiala - art. 581-582 C. pr. civ. - si prin procedura stabilita de O.U.G. nr. 40/1999 privind protectia chiriasilor si stabilirea chiriei pentru spatiile cu destinatia de locuinte.

Venind in intampinarea trebuintelor practicianului, hotararile judecatoresti sunt sistematizate printr-un index alfabetic pentru o consultare cat mai eficienta.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Evacuarea. Culegere de practica judiciara 2008
Cartea Evacuarea. Culegere de practica judiciara 2008 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Evacuarea. Culegere de practica judiciara 2008 - Adriana Pena" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Partaj Succesoral - Av, Alexandru Paul Coman Urmatoarea carte recomandata din categoria Jurisprudenta
Av, Alexandru Paul Coman
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
JurisprudentaCarti recomandate din categoria Jurisprudenta