Eugene Ionesco: mistic sau necredincios?

Eugene Ionesco: mistic sau necredincios? - Marguerite Jean-Blain
Pret: 20,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEugene Ionesco: mistic sau necredincios?
Comanda acum "Eugene Ionesco: mistic sau necredincios? - Marguerite Jean-Blain" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
?Dumnezeu nu-si face aparitia decat atunci cand nu te astepti sau cand nu te mai astepti. Este Neasteptatul, nesperatul, vreau sa spun, El este Cel sau cei in care esti tentat sa nu mai speri, sa nu mai crezi. Crezi in el, de fapt, cand nici nu mai stii ca mai crezi. Poate ca eu insumi sunt un necredincios plin de credinta. Credinta necredintei, speranta disperarii. El este Cel pe care crezi ca l-ai uitat si pe care-l poti intalni la coltul strazii. Momentele de credinta reala pot fi uitate precum se uita, la trezire, visele din timpul noptii.? - (Albul si Negrul, 1981) 

MARGUERITE JEAN-BLAIN este autoarea unei teze dedoctorat in Litere si Arte, sustinuta la Universitateadin Aix-en-Provence in anul 2000 si intitulata: Descenteaux Enfers et psychopompes chez Ionesco. Ea a publicat,la editura Champion, si o editie critica si comentata (2005) a operei Maximilian Kolbe, a compozitoruluiDominique Probst, dupa un libret de Eugene Ionesco.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Eugene Ionesco: mistic sau necredincios?
Cartea Eugene Ionesco: mistic sau necredincios? in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Eugene Ionesco: mistic sau necredincios? - Marguerite Jean-Blain" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Jurnale - George Orwell Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
George Orwell
37,95 lei
Magul - Fernando Morais Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Fernando Morais
56,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica