Eu sunt numarul patru

Eu sunt numarul patru - Pittacus Lore
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEu sunt numarul patru
Comanda acum "Eu sunt numarul patru - Pittacus Lore" de pe libraria ishop la pretul de 44,91 lei
Descriere carte:
de carte Pittacus Lore - Eu sunt numarul patru

Poate aveati deja niste banuieli, dar acum puteti fi siguri: extraterestrii sunt printre noi!!! Si nu ne vor cu totii binele! De fapt, cei bine intentionati, loricii, sunt extrem de putinii refugiati de pe Lorien, o planeta mai mica decat Terra, invadata si pustiita, jefuita de toate resursele vitale. Invadatorii au venit de pe Mogadore, secondati de animalele monstruoase din lumea lor natala, secatuita deja de ei insisi, ca rezultat al propriei nesabuinte.

Refugiatii de pe Lorien sunt noua - noua copii insotiti de cate un protector. Noua detinatori ai Mostenirilor Lorien, o serie de puteri exceptionale care incep sa se manifeste abia in adolescenta si care trebuie sa-i ajute sa-si recucereasca si sa-si repopulezeze planeta. Cei noua s-au imprastiat pe Pamant si s-au ascuns, fiindca, atata vreme cat nu sunt impreuna, o vraja nu ingaduie sa fie ucisi decat intr-o anumita ordine.

Dar si megadorienii se plimba printre noi, in numar mare, nu numai ca sa-i vaneze pe lorici, ci si fiindca si-au ales planeta noastra dreptinta a expansiunii! Intre noi si ei nu stau decat cei noua copiii! Si tenacitatea cu care ii cauta pe acestia din urma a dat rezultate: deja au ucis trei!.
Numarul Patru are cincisprezece ani. Stie ca el e urmatorul, stie ca, odata descoperit, nu va fi crutat. Dar nu isi pierde speranta, fiindca armele sale, Mostenirile Lorien, incep sa-si faca simtita prezenta - in paralel cu fiorii primei iubiri.

Numarul Patru se muta dintr-un orasel intr-altul, schimbandu-si de fiecare data numele. S-a saturat sa tot fuga, s-a saturat sa tot minta, s-a saturat de singuratate. Vrea sa se stabileasca intr-un loc, vrea sa-si faca prieteni, vrea sa ramana langa fata de care s-a indragostit. Dar stie ca are o datorie fata de poporul lui, vede sfarsitul cumplit al lumii sale in viziunile care sosesc odata cu prima lui Mostenire, trezindu-i dorinta de razbunare.

Ce va reusi si ce nu va reusi sa faca? Si, mai ales, va reusi sa supravietuiasca? Raspunsul se afla in paginile cartii, care pare sa aiba si ea o super-putere: nu-i permite cititorului s-o lase din mana!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Eu sunt numarul patru
Cartea Eu sunt numarul patru in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Eu sunt numarul patru - Pittacus Lore" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Seniorii razboiului - Gerard Klein Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Gerard Klein
17,10 lei
Imperiul Marelui Graal - Sebastian A. Corn Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Sebastian A. Corn
28,00 lei
Imparatul-Zeu al Dunei - Frank Herbert Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Frank Herbert
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune