Eu cu sora mea mai mica


Eu cu sora mea mai mica - Jennifer Weiner
Pret: 31,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro
Eu cu sora mea mai mica
  • Autor: Jennifer Weiner
  • Editura: Polirom
  • Colectia: CHIC
  • Categoria: Chick-Lit
  • ISBN: 978-973-46-1588-9
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 496
  • Format carte: 106x180
Comanda acum "
Eu cu sora mea mai mica - Jennifer Weiner" de pe libraria ishop la pretul de 31,30 lei
Descriere carte:

Romanul Eu cu sora mea mai mica (In Her Shoes) a fost ecranizat in 2005, cu Cameron Diaz, Toni Collette si Shirley MacLaine, a carei interpretare de exceptie a atras dupa sine o nominalizare la Globul de Aur.

Eu cu sora mea mai mica (In Her Shoes, 2002) este un roman care a cunoscut un formidabil succes, fiind ecranizat in 2005, cu Cameron Diaz, Toni Collette si Shirley MacLaine in rolurile principale. Cele doua protagoniste, Maggie si Rose Feller, sint surori, insa au personalitati diametral opuse: Maggie e mezina frumoasa si seducatoare care poate obtine tot ce vrea, desi niciodata nu stie cum sa-si pastreze cuceririle. Rose este sora mai mare, responsabila, care stie cum sa-si cladeasca o cariera de exceptie, insa nu si cum sa fie fericita. Atunci cind Maggie se muta la sora ei si ii seduce prietenul, urmeaza un lant de evenimente in acelasi timp dramatice si amuzante. Insa romanul nu are ca tema doar conflictele si rivalitatile dintre surori. Maggie si Rose trebuie sa elucideze secretele de familie si punctele vulnerabile din copilarie, care inca subzista la doua decenii de la moartea mamei lor.

Daca chicklit-ul este intr-adevar un gen, atunci Jennifer Weiner a creat o subspecie mai desteapta si mai amuzanta... (Philadelphia Inquirer)Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre 
Eu cu sora mea mai mica
Cartea 
Eu cu sora mea mai mica in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea " Eu cu sora mea mai mica - Jennifer Weiner" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dadacul - Holly Peterson Urmatoarea carte recomandata din categoria Chick-Lit
Holly Peterson
33,20 lei
La cumparaturi cu bebe - Sophie Kinsella Urmatoarea carte recomandata din categoria Chick-Lit
Sophie Kinsella
37,95 lei
Nu stiu cum reuseste - Allison Pearson Urmatoarea carte recomandata din categoria Chick-Lit
Allison Pearson
9,49 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Chick-LitCarti recomandate din categoria Chick-Lit