Eu, Aisa, Sotia Profetului

Eu, Aisa, Sotia Profetului - Leila Mounira
Pret: 19,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEu, Aisa, Sotia Profetului
Comanda acum "Eu, Aisa, Sotia Profetului - Leila Mounira" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:


Un roman de citit cu sufletul la gura

Mereu mi-a placut expresia "cu sufletul la gura". Pentru mine inseamna implicarea ta totala in ceea ce faci, in cazul nostru, al cititorului.

"Eu, Aisa, sotia Profetului" este un roman frumos, care ar trebui sa existe in biblioteca oricaruia dintre noi. Chiar daca este scris sub forma unui jurnal, faptele devin cinematografice in imaginatia ta. Te simti in desert, te simti calare pe o camila, altadata esti in templu, rugandu-te la Allah, chiar daca nu apartii acestei religii.

Cel mai important efect pe care romanul il poate avea in Romania este crearea unei punti de dialog intre doua civilizatii care se cunosc foarte putin, sau chiar deloc.

Povestea este frumos scrisa, este foarte vie si are puterea de a te transporta intr-un colt al acestei lumi pe care probabil ca nu vei ajunge sa o vezi niciodata... Sau cine stie ?   Oamenii au puterea de a face lucruri magice tocmai pentru ca sunt parte din Dumnezeu, chiar daca El se numeste, in Islam, Allah.

Pana acum, Mahomed nu a fost niciodata cunoscut publicului romanesc din perspectiva unei femei, cu toate victoriile si infrangerile sale, atat pe plan privat, cat si public.

Aisa este o femeie puternica, apriga, uneori foarte geloasa pe celelalte sotii ale lui Mohamed. Este foarte frumoasa si ea este singura care a fost virgina in noaptea nuntii cu Profetul, singura dintre toate sotiile lui Modamed.

Romanul poate fi citit ca o lectie fascinanta de istorie a umanitatii sau a religiilor, dar si ca o poveste superba de dragoste.

Citeste "Eu, Aisa, sotia Profetului" ca si cum ai deschide o fereastra plina de toleranta pentru o lume in care nu ai mai pasit pana acum. Vei vedea, multe comori asteapta sa fie scoase la iveala.

  http://www.bookblog.ro/raluca-alexe/eu-aisa-sotia-profetului/


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Eu, Aisa, Sotia Profetului
Cartea Eu, Aisa, Sotia Profetului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Eu, Aisa, Sotia Profetului - Leila Mounira" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Marchiza de Pompadour - Pierre De Nolhac Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Pierre De Nolhac
17,77 lei
Arta de a nu scrie un roman - Jerome K. Jerome Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Jerome K. Jerome
18,90 lei
In ochii Luciei - Arthur Japin Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Arthur Japin
26,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala