Etica mass-media. Studii de caz

Etica mass-media. Studii de caz - G. Christians Clifford, Mark Fackler, Kim B. Rotzoll, Kathy B. McKee
Pret: 14,44 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEtica mass-media. Studii de caz
Comanda acum "Etica mass-media. Studii de caz - G. Christians Clifford, Mark Fackler, Kim B. Rotzoll, Kathy B. McKee" de pe libraria ishop la pretul de 14,44 lei
Descriere carte:
In conditiile in care puterea mass-media este general recunoscuta, jurnalistii dezvolta tendinta - uneori intentionat, alteori instinctiv - de a face abuz de aceasta. Daca nu sint cunoscute si puse in practica principiile de baza ale unei etici mass-media, consecintele pot fi grave. In Romania, o asemenea etica nu este inca fundamentata, aceasta si din cauza perioadei scurte de exersare a libertatii presei. Prin urmare, cartea de fata vine in sprijinul tuturor jurnalistilor - sau al celor care se pregatesc pentru a deveni jurnalisti -, oferindu-le posibilitati de a evita urmarile nefaste produse de ignorarea codului moral al presei.

La traducerea cartii au contribuit: Ruxandra Boicu, Crina Alexe, Cristian Boc, Paul Cioran, Silvia Constantin, Alexandra Diaconu, Sorana Ichim.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Etica mass-media. Studii de caz
Cartea Etica mass-media. Studii de caz in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Etica mass-media. Studii de caz - G. Christians Clifford, Mark Fackler, Kim B. Rotzoll, Kathy B. McKee" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Mass media in Romania post-comunista - Mihai Coman Urmatoarea carte recomandata din categoria Jurnalism/Mass-Media
Mihai Coman
16,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Jurnalism/Mass-MediaCarti recomandate din categoria Jurnalism/Mass-Media