Esti Manager De... Modat

Esti Manager De... Modat - Mark Stevens
Pret: 22,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEsti Manager De... Modat
Comanda acum "Esti Manager De... Modat - Mark Stevens " de pe libraria ishop la pretul de 22,00 lei
Descriere carte:
Cu totii conducem ceva sau pe cineva… propria viata sau cariera, un asistent ori sute de oameni. Felul in care conduci are urmari profunde asupra succesului tau personal.

Mark Stevens accentueaza o idee extraordinara: la un moment dat, modul de a conduce al fiecaruia dintre noi poate fi de... modat. Trebuie sa-l imbunatatesti sau sa-l regandesti, astfel incat sa te poti indeparta de tiparele si obiceiurile gresite a caror victima poti cadea cu usurinta.

Incepe prin a-ti declara un razboi constructiv tie insuti. Analizeaza-te si identifica acele capcane si bariere invizibile care stau in calea succesului tau. Apoi paraseste lumea afacerilor obisnuite, punand in aplicare planul de actiune pe care Mark Stevens il prezinta in aceasta carte:


  •     Declanseaza puterea filosofiei personale: Nu trebuie doar sa misti barca in care se afla afacerea ta, ci sa o si rastorni.

  •     Ironizeaza modul conventional de a gandi: Asa-zisele lucruri inteligente reprezinta adesea doar un mod perimat de a gandi, care mascheaza adevarul.

  •     Uita-te bine in oglinda… Vezi un lider? Cel mai rau lucru posibil pe care-l poti face este sa imiti succesul.Fii original!

  •     Aplica Principiul C + A + M ca ecuatie universala pentru o dezvoltare continua: Castiga noi clienti si fa-i extraordinar de fericiti.

    
Esti un manager de… modat ofera exemple elocvente de abordari manageriale care au functionat si i-au inspirat pe oameni sa-si puna intrebarile potrivite ale caror raspunsuri sa-i ajute sa devina lideri adevarati.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Esti Manager De... Modat
Cartea Esti Manager De... Modat in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Esti Manager De... Modat - Mark Stevens " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Management - Valentina Zaharia Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Valentina Zaharia
19,00 lei
Principiul Puterii. Impune-te Cu Onoare! - LEE Blaine, Trad. IONESCU Aureliana Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
LEE Blaine, Trad. IONESCU Aureliana
22,41 lei
In mintea lui Steve Jobs - Leander Kahney Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Leander Kahney
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management