Esentialul in obstetrica

Esentialul in obstetrica - Dimitrie Nanu, Bogdan Marinescu, Dumitru Matei, Florin Is.. .
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEsentialul in obstetrica
Comanda acum "Esentialul in obstetrica - Dimitrie Nanu, Bogdan Marinescu, Dumitru Matei, Florin Is.. ." de pe libraria ishop la pretul de 46,55 lei
Descriere carte:
'Esentialul in obstetrica', lucrare editata de un colectiv de autori condus de Prof. Dr. Dimitrie Nanu, Prof. Dr. Bogdan Marinescu si Conf. Dr. Dumitru Matei, se adreseaza studentilor si medicilor rezidenti, punand in discutie probleme legate de: Ontogeneza, placentatia si reproducerea asistata; Modificarile generale in sarcina; Consultatia prenatala si diagnosticul de sarcina; Mecanismul nasterii; Hemoragiile din sarcina; Bolile asociate sarcinii; Medicatia si vaccinarile in sarcina; Incompatibilitatea in sistemul Rh; Lauzia etc.
De asemenea, este esentiala pentru medicina de familie, lucrarea continand capitole speciale care pun in valoare rolul pe care il are medicul de familie in monitorizarea gravidei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Esentialul in obstetrica
Cartea Esentialul in obstetrica in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Esentialul in obstetrica - Dimitrie Nanu, Bogdan Marinescu, Dumitru Matei, Florin Is.. ." sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Medicina Interna Pentru Cadre Medii - BORUNDEL Corneliu Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
BORUNDEL Corneliu
57,05 lei
Alergiile  - Moira Crawford Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
Moira Crawford
11,87 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Medicina umanaCarti recomandate din categoria Medicina umana