Esecurile pot conduce la succes

Esecurile pot conduce la succes - John Maxwell [seria]
Pret: 14,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEsecurile pot conduce la succes
Comanda acum "Esecurile pot conduce la succes - John Maxwell [seria]" de pe libraria ishop la pretul de 14,25 lei
Descriere carte:
John C. Maxwell, desemnat de New York Times drept cel mai bun autor de bestseller-uri, raspunde celei mai mari nevoi a oamenilor, aratandu-ne ca "Esecurile pot conduce la succes".

Se pare ca unii oameni se nasc pentru a realiza tot ce isi doresc.Ceilalti ii considera fie norocosi, fie binecuvantati, fie dotati cu harul de a transforma in aur tot ce ating. Insa care este motivul real al succesului lor? John C. Maxwell detine raspunsul: diferenta dintre oamenii mediocri si oamenii de succes o constituie modul in care percep esecul si reactioneaza in fata acestuia.

Maxwell recunoaste ca, asemenea voua, nici el nu a fost pregatit sa faca fata esecului. Dupa ce a terminat scoala, s-a temut intotdeauna de esec, l-a inteles gresit, a fugit cat mai departe de el. Insa a invatat sa il transforme intr-un adevarat prieten si poate sa va arate si voua cum sa faceti acelasi lucru. "Esecurile pot conduce la succes" este un curs despre depasirea esecurilor care nu v-a fost niciodata predat la scoala.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Esecurile pot conduce la succes
Cartea Esecurile pot conduce la succes in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Esecurile pot conduce la succes - John Maxwell [seria]" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Puterea gandului - Milton Cameron Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Milton Cameron
14,50 lei
Cei sase stalpi ai increderii in sine - Nathaniel Branden Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Nathaniel Branden
33,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala