Era iluminarii. Revelarea lumii celei noi

Era iluminarii. Revelarea lumii celei noi - Matei Si Suzanne Ward
Pret: 15,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEra iluminarii. Revelarea lumii celei noi
Comanda acum "Era iluminarii. Revelarea lumii celei noi - Matei Si Suzanne Ward" de pe libraria ishop la pretul de 15,20 lei
Descriere carte:
Este o mare bucurie pentru mine sa va spun ca tara voastra e singura in care aceste mesaje au fost publicate sub forma de carte, iar acesta este un semn de mare respect pentru Romania! Va datorez inca si mai mult respect voua, cititorilor, intrucat Romania este, pana la data aceasta, singura tara - cu exceptia Statelor Unite - in care au fost publicate toate cele patru carti si prima tara in care aceste volume se aflau deja in magazine, inainte ca editiile in limba engleza sa fie disponibile in America. Pentru spiritualitatea romaneasca este un omagiu extraordinar faptul ca Editura For You s-a straduit atat de mult sa va ofere voua, cautatorilor cu suflete inrudite, informatii deosebite, primite de la surse aflate in locuri din univers de unde pot avea o perspectiva de ansamblu si plina de acuratete asupra a ceea ce se intampla pe Pamant! Matei (Ward), prin Suzanne Ward Aceasta este ultima carte a lui Matei, care cuprinde mesaje din ianuarie 2004 si pana in noiembrie 2005, transmise prin mama sa. Ele cuprind informatii extrem de actuale despre cele mai importante evenimente de pe tot globul - de la modificarile de vreme, uragane si cutremure, la gripa aviara si vaccinuri, inclusiv explicatii legate de ce se intampla cu noi, cu viata noastra si ce putem face in viitor. Ea este cadoul facut de Matei si de Suzy Ward cititorilor romani, intrucat Romania este singura tara de pe glob unde mesajele apar sub forma de carte. MULTUMIM MATEI! MULTUMIM SUZY! EDITURA FOR YOU Celelalte carti ale lui Matei, publicate de EDITURA FOR YOU sunt Matei, vorbeste-mi despre rai, Revelatii pentru o noua era, Iluminari pentru o noua era si Vocile Universului.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Era iluminarii. Revelarea lumii celei noi
Cartea Era iluminarii. Revelarea lumii celei noi in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Era iluminarii. Revelarea lumii celei noi - Matei Si Suzanne Ward" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Grauntele fericirii - Omraam Mikhael Aivanhov Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Omraam Mikhael Aivanhov
16,05 lei
Jocuri de poker - Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
42,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse