Enigmele craniilor de cristal

Enigmele craniilor de cristal - Chris Morton, Ceri Louise Thomas
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEnigmele craniilor de cristal
Comanda acum "Enigmele craniilor de cristal - Chris Morton, Ceri Louise Thomas" de pe libraria ishop la pretul de 32,68 lei
Descriere carte:
O veche legenda a bastinasilor americani ne povesteste despre cele 13 cranii de cristal, de marimea craniului uman , care ar contine informatii nepretuite despre originile si destinul umanitatii.

Legenda spune ca intr - o buna zi, intr - un moment de rascruce al omenirii, toate aceste cranii de cristal vor fi gasite si adunate laolalta pentru a dezvalui informatia vitala in legatura cu viitorul umanitatii.

La inceputul acestui secol, un explorator Britanic a descoperit un astfel de craniu de cristal, intr - o jungla din America Centrala. Incepand cu acel moment, au mai iesit la lumina cateva asemenea cranii.

La fel de enigmatice ca si Piramidele Egiptului, Marele Sfinx sau Stonehenge, craniile de cristal au creat un numeroase controverse arheologice. Care au fost rezultatele incredibile ale testelor efectuate pe craniile de cristal de catre specialistii de la Hewlett Packard? Poseda intr - adevar aceste cranii de cristal calitati telepatice, care sa ne permita sa aprofundam trecutul si sa prezicem viitorul? De ce pretind vechii bastinasi americani ca acestea contin informatii esentiale si ca sunt programate sa transmita un anumit mesaj pentru umanitate?

MISTER, ISTORIE, METAFIZICA SI STIINTA. IATA ATRIBUTELE UNUI ROMAN POLITIST DESPRE SOCIETATEA ANTICA, CU IMPLICATII COPLESITOARE PENTRU SOCIETATEA ACTUALA, AUTORII ACESTEI CARTI PORNESC INTR-O CERCETARE INCREDIBILA IN AFLAREA ADEVARULUI.

Chris Morton si Ceri Louise Thomas conduc o televiziune privata, specializata in realizarea unor filme cu accente spirituale, filozofice, precum si despre mediul inconjurator. Documentarul lor extrem de apreciat, Misterul Craniilor de Cristal, a fost prezentat de curand la BBC1 in Marea Britanie si la Arts & Entertainment Network, in Canada si USA. A fost prezentat ulterior la diverse alte televiziuni, din intreaga lume.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Enigmele craniilor de cristal
Cartea Enigmele craniilor de cristal in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Enigmele craniilor de cristal - Chris Morton, Ceri Louise Thomas" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sas 117: Renegat vol.1 - Gerard de Villiers Urmatoarea carte recomandata din categoria Aventura
Gerard de Villiers
23,75 lei
Tarzan in Valea Mormintului - Edgar Rice Burroughs Urmatoarea carte recomandata din categoria Aventura
Edgar Rice Burroughs
0,00 lei
Odiseea troiana - Clive Cussler Urmatoarea carte recomandata din categoria Aventura
Clive Cussler
42,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AventuraCarti recomandate din categoria Aventura