Energia vibratoare a undelor de forma

Energia vibratoare a undelor de forma - Jean-Paul Ronecker
Pret: 23,18 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEnergia vibratoare a undelor de forma
Comanda acum "Energia vibratoare a undelor de forma - Jean-Paul Ronecker" de pe libraria ishop la pretul de 23,18 lei
Descriere carte:
Undele de forma, redescoperite de stiinta noastra moderna abia cu cateva decenii in urma, sunt cunoscute si utilizate de foarte multa vreme, in Occident si in Orient deopotriva. Orice forma sau structura, fie ea materiala sau produs al gandirii, genereaza un camp de forma propriu, cu influenta asupra cadrului exterior, actionand atat asupra oamenilor (propria persoana sau altcineva), cat si asupra mediului (geobiologie sau medicina habitatului).

Emanatii ale constantei spirituale si materiale a Fiintei si a Universului, undele de forma actioneaza asupra fizicului si psihicului, putand chiar sa influenteze, intr-o anumita masura, evenimentele. Sursele lor sunt diverse (obiecte, desene, structuri materiale de tip natural sau artificial, ganduri, idei), iar posibilitatile lor de utilizare, extinse (actiune asupra mediului, asupra propriei persoane sau asupra altuia, sprijin pentru noroc, dragoste ori succes material, renuntarea la proastele obiceiuri, reformarea caracterului si dezvoltarea capacitatilor intelectuale sau psihice ale individului, neutralizarea undelor nocive).

Autorul realizeaza, in primul rand, un inventar global al diferitelor unde de toate tipurile, dupa care comenteaza lucrarile si studiile stiintifice care s-au intreprins referitor la undele de forma.In continuare, el abordeaza "intr-o maniera simpla si detaliata" punerea in practica a diverselor unde de forma, facand accesibila utilizarea acestora pentru neofit si oferind cititorului deja experimentat in domeniu aplicatii originale.

Gratie acestei lucrari practice, veti descoperi tot ceea ce trebuie sa stiti pentru o mai buna utilizare a energiilor.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Energia vibratoare a undelor de forma
Cartea Energia vibratoare a undelor de forma in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Energia vibratoare a undelor de forma - Jean-Paul Ronecker" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Durerea este in sufletul tau - Luule Viilma Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Luule Viilma
37,05 lei
Mobilis in mobile. Ghidul evolutiei spirituale - Contele Incappucciato Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Contele Incappucciato
12,16 lei
Pomul cunoasterii binelui si raului - Omraam Mikhael Aivanhov Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Omraam Mikhael Aivanhov
18,64 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric