Endocrinologie

Endocrinologie - Constantin Dumitrache
Pret: 36,24 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEndocrinologie
Comanda acum "Endocrinologie - Constantin Dumitrache" de pe libraria ishop la pretul de 36,24 lei
Descriere carte:
Lucrarea "Endocrinologie" reprezinta o banca de date, un ghid util, usor de parcurs, pragmatic, folositor studentului, medicului de familie si specialistului. Lucrarea este aparent inegala, ponderea capitolelor, cantitatea si calitatea datelor fiind direct proportionale cu importanta medicala si sociala a patologiei endocrine, raspunzand exact dilemelor si intrebarilor cu care ne confruntam in mod obisnuit si mai putin celor de exceptie. In lucrare sunt subliniate elementele clinice, motivatia lor fizio-patologica si conduita terapeutica, oferind instrumentele necesare construirii unui mod de gandire si actiune pragmatic, semnaland si lasand sa se inteleaga existenta dificultatilor sau a cauzelor determinante de erori. Lucrarea profesorului Constantin Dumitrache ne prezinta fascinanta si impresionanta specialitate - endocrinologia - care alaturi de sistemul nervos si cel imun constituie trinitatea integrativa a bilogiei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Endocrinologie
Cartea Endocrinologie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Endocrinologie - Constantin Dumitrache" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Clinica Mayo: Despre Diabet - COLLAZO-CLAVELL Maria,Trad. MUSAT Maria Urmatoarea carte recomandata din categoria Endocrinologie
COLLAZO-CLAVELL Maria,Trad. MUSAT Maria
17,10 lei
Diabetul zaharat pe intelesul tuturor - Constantin Dumitrescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Endocrinologie
Constantin Dumitrescu
10,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
EndocrinologieCarti recomandate din categoria Endocrinologie