Enciclopedia gale a fenomenelor neobisnuite si inexplicabile

Enciclopedia gale a fenomenelor neobisnuite si inexplicabile - Brad E. Steiger , Sherry Hansen Steiger
Pret: 47,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEnciclopedia gale a fenomenelor neobisnuite si inexplicabile
Comanda acum "Enciclopedia gale a fenomenelor neobisnuite si inexplicabile - Brad E. Steiger , Sherry Hansen Steiger" de pe libraria ishop la pretul de 47,40 lei
Descriere carte:
Enciclopedia gale a fenomenelor neobisnuite si inexplicabile ofera informatii cuprinzatoare si obiective despre mistere fara raspuns, capacitati paranormale, fenomene religioase, magie, fenomenul OZN si mituri aparute in diverse culturi.

Cele trei volume sunt foarte bogate in informatii, constituind un instrument valoros, care le ofera utilizatorilor oportunitatea de a evalua numeroasele ipoteze si contraipoteze privitoare la fenomenele enigmatice. Multe dintre aceste ipoteze au fost expuse de-a lungul timpului in filme, emisiuni radiofonice, carti si pe Internet, dar in niciunul dintre cazuri nu au fost atatea informatii solide si obiective. 

Subiectele controversate sunt prezentate din mai multe puncte de vedere, iar senzationalismul a fost tinut la distanta, asa incat credibilitatea subiectelor abordate sa ramana neatinsa. Maniera de prezentare le permite cititorilor sa-si utilizeze abilitatile cognitive critice pentru a delimita faptele de fictiune, opiniile de dogma si adevarul de legenda pentru fiecare enigma care a intrigat, uimit sau vrajit omenirea, de-a lungul secolelor.

Enciclopedia este formata din paisprezece capitole mari, acoperind o gama larga de subiecte de interes: Misterele lumii de dincolo, samanii, spiritismul si misticii, Fenomenele religioase, Religii si culte misterioase, Societati secrete, Magie si vrajitorie, Profetie si divinatie, Obiecte cu puteri tainice, Locuri cu puteri tainice, Spirite si fantome, Creaturi misterioase, Mistere ale mintii, Superstitii si mituri, Invadatori din spatiu.

Dupa fiecare capitol o sectiune de lecturi suplimentare face trimitere la cartile, publicatiile, programele TV, siturile de Internet, filmele si documentele folosite, oferind cititorului bogate oportunitati de cercetare a subiectului pe cont propriu.

Brad E. Steiger a scris peste 150 de carti, difuzate in peste 17 milioane exemplare. Printre numeroasele sale lucrari se afla biografii, carti despre fenomene paranormale, spiritualitate, OZN si crime neelucidate.

Sherry Hansen Steiger este coautoare, alaturi de el, a 24 de lucrari, tratand o varietate de subiecte din domeniul enigmelor.

Ambii soti au fost consultanti pentru emisiuni de televiziune precum Viziuni si Enigme nerezolvate.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Enciclopedia gale a fenomenelor neobisnuite si inexplicabile
Cartea Enciclopedia gale a fenomenelor neobisnuite si inexplicabile in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Enciclopedia gale a fenomenelor neobisnuite si inexplicabile - Brad E. Steiger , Sherry Hansen Steiger" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tacerea idolilor - Cristian Negureanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Cristian Negureanu
10,36 lei
Calatorii in afara corpului - Robert A. Monroe Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Robert A. Monroe
25,65 lei
Razboiul geofizic - Gl.bg.dr. Emil Strainu Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Gl.bg.dr. Emil Strainu
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Paranormal / SenzationalCarti recomandate din categoria Paranormal / Senzational