Enciclopedia corpului uman

Enciclopedia corpului uman  - Ionel Rosu, Calin Istrate, Monica Silvestru
Pret: 61,66 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEnciclopedia corpului uman
Comanda acum "Enciclopedia corpului uman  - Ionel Rosu, Calin Istrate, Monica Silvestru" de pe libraria ishop la pretul de 61,66 lei
Descriere carte:
Populatia umana exercita o presiune tot mai mare asupra mediului. Cresterea numerica a populatiei atrage dupa sine cresterea necesarului de resurse materiale, energetice si alimentare.

Prin activitatile economice menite sa satisfaca necesitatile populatiei, pe de o parte este afectat mediul ambiant si, pe de alta parte, modificarile factorilor de mediu si alimentatia influenteaza populatia umana la nivel individual. Omul poate fi afectat fizic, psihic, fiziologic, genetic etc.

Cum se pot contracara, macar partial, de catre omul obisnuit astfel de efecte? In primul rand, prin cunoastere. Cunoasterea a tot ceea ce tine de corpul uman. Consideram ca aceste cunostinte sunt esentiale si ar trebui sa faca parte din ceea ce numim cultura generala. Pentru ca educatia scolara nu mai garanteaza asimilarea acestor cunostinte, este necesara constientizarea faptului ca numai invatarea pe tot parcursul vietii poate asigura aceasta cunoastere.

Este si motivul pentru care am gandit aceasta mica enciclopedie a corpului uman ca un material ajutator, accesibil tuturor. Lucrarea cuprinde un ansamblu de notiuni anatomice, fiziologice, genetice si de patologie, prezentate atat conceptual, cat si ilustrativ.

Modul original in care este conceputa, usurinta cu care poate fi utilizata, grafica atractiva, deosebita, ne determina sa o consideram un material util tuturor celor interesati de asimilarea unor cunostinte de cultura generala pe aceasta tema, in vederea pastrarii sanatatii individuale, colective si sociale.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Enciclopedia corpului uman
Cartea Enciclopedia corpului uman  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Enciclopedia corpului uman - Ionel Rosu, Calin Istrate, Monica Silvestru" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sa intelegem arhitectura - Marco  Bussagli Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Marco Bussagli
139,90 lei
Ceai fierbinte cu lamaie si miere - Catherine Devrye Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Catherine Devrye
19,99 lei
Aeterna Latinitas - Eugen Munteanu, Lucia-Gabriela Munteanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Eugen Munteanu, Lucia-Gabriela Munteanu
5,61 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Atlase / EnciclopediiCarti recomandate din categoria Atlase / Enciclopedii