Enciclopedia Universala Britannica Vol. 1

Enciclopedia Universala Britannica Vol. 1 -
Pret: 18,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEnciclopedia Universala Britannica Vol. 1
Comanda acum "Enciclopedia Universala Britannica Vol. 1 - " de pe libraria ishop la pretul de 18,90 lei
Descriere carte:
ENCICLOPEDIA UNIVERSALA BRITANNICA  
In premiera pentru Romania, editura Litera, Jurnalul National si EncyclopA?dia Britannica, Inc. ofera tuturor celor dedicati studiului, precum si celor dornici de o cat mai buna informare, un nou instrument de lucru - Enciclopedia Universala Britannica - conceput in 16 volume.

Adresandu-se unui public foarte larg si eterogen in privinta gusturilor si a preferintelor, aceasta noua enciclopedie aduna intre cele peste 5 500 de pagini mii de articole esentiale si relevante care acopera informatii actualizate de cultura generala, dar si evenimente de ultim moment din lume, preluate in mare parte din Britannica Concise Encyclopedia. Pe de alta parte, din dorinta unei mai ample cuprinderi a catorva domenii fundamentale (arta, filosofie, literatura, religie, stiinta), un numar semnificativ de articole au fost extrase din Britannica Global Edition.

Aceasta editie reprezinta rezultatul efortului unui colectiv de traducatori, redactori si consultanti de specialitate. Alaturi de articole din cele mai variate domenii, veti gasi in cele 16 volume ale enciclopediei cele mai recente harti ale tarilor lumii, un tabel cu laureatii Premiului Nobel, alaturi de numeroase planse si ilustratii sugestive, dar si peste 1 000 de articole care vizeaza realitatile romanesti.

Enciclopedia Universala Britannica este o lucrare de referinta indispensabila si usor de consultat care acopera multe arii de cunoastere - istorie, geografie, stiinte, religie, sport, tehnologie, arte - si raspunde rapid si precis dorintei generale de informare.

Volumul 1 al Enciclopediei Universale Britannica contine articole care incep cu litera A, de la a capella, la Augustin (de Hippona) sfantul nascut Aurelius Augustinus.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Enciclopedia Universala Britannica Vol. 1
Cartea Enciclopedia Universala Britannica Vol. 1 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Enciclopedia Universala Britannica Vol. 1 - " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Bricolaj - Larousse Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Larousse
148,19 lei
Universul - Larousse Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Larousse
17,10 lei
100 De Personalitati Ale Secolului Xx. Pictori - BOELKE-HEINRICHS A., CZOCK Attila, Trad. DINULESCU Dragos Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
BOELKE-HEINRICHS A., CZOCK Attila, Tr...
11,61 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Atlase / EnciclopediiCarti recomandate din categoria Atlase / Enciclopedii