Enciclopedia Universala Britannica Vol. 15

Enciclopedia Universala Britannica Vol. 15 -
Pret: 18,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEnciclopedia Universala Britannica Vol. 15
Comanda acum "Enciclopedia Universala Britannica Vol. 15 - " de pe libraria ishop la pretul de 18,90 lei
Descriere carte:
ENCICLOPEDIA UNIVERSALA? BRITANNICA - Volumul 15

Contine articole care i ncep cu liter ele S, S, T, T, U de la stil la ultrasonografie.

stil perpendicular
Faza din arhitectura gotica engleza tarzie, aproape contemporana cu stilul francez flamboaiant. Stilul, preocupat de crearea de efecte vizuale bogate prin intermediul decoratiunii, s"?a caracterizat printr"?o predominanta a liniilor verticale in motivul decorativ al vitraliilor, printr"?o largire a ferestrelor si prin transformarea etajelor interioare intr"?o singura incapere unita vertical. Boltile ventilate, care se ridicau din coloane zvelte sau pandantive, au devenit foarte populare. Cea mai veche constructie in acest stil, care s"?a pastrat peste veacuri, este, probabil, strana din catedrala din Gloucester (inceputa in cca 1335). Printre celelalte monumente importante se numara capela Colegiului Regal din Cambridge (1446-1515) si capela lui Henric VII din catedrala Westminster. In sec. XVI, adaptarea elementelor arhitecturale specifice la stilul perpendicular a dus la aparitia stilului Tudor.  

ultrasonografie
Folosire a undelor ultrasonice cu scopul de a produce imagini ale corpului uman. Undele strabat tesuturile si sunt reflectate acolo unde densitatea difera (de ex. la limita dintre peretele unui organ care prezinta o cavitate si interiorul acestuia). Ecourile sunt receptate de un aparat electronic care masoara intensitatea si pozitia organului care le"?a reflectat. Rezultatele pot fi proiectate ca imagini statice ori sub forma unui film. Spre deosebire de razele X sau de alte radiatii ionice, ultrasunetele nu prezinta nici un risc pentru sanatate, sau doar unul foarte scazut. Folosita cel mai adesea pentru examinarea fatului in timpul sarcinii, ultrasonografia este utilizata si pentru organele interne, dar si pentru ochi, sani si vasele de sange importante. Adesea, prin acest mijloc se determina daca o tumoare este benigna sau maligna. Vezi si diagnostic prin imagini.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Enciclopedia Universala Britannica Vol. 15
Cartea Enciclopedia Universala Britannica Vol. 15 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Enciclopedia Universala Britannica Vol. 15 - " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Apa si aer - Rainer Crummenerl Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Rainer Crummenerl
28,49 lei
Atlas Rutier - Europa 2010 - DE AGOSTINI Istituto Geografico Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
DE AGOSTINI Istituto Geografico
66,41 lei
Aer si apa - Rainer Crummenerl Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Rainer Crummenerl
29,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Atlase / EnciclopediiCarti recomandate din categoria Atlase / Enciclopedii