Enciclopedia Familiilor Nobile Maramuresene De Origine Romana

Enciclopedia Familiilor Nobile Maramuresene De Origine Romana - Alexandru Filipascu
Pret: 25,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEnciclopedia Familiilor Nobile Maramuresene De Origine Romana
Comanda acum "Enciclopedia Familiilor Nobile Maramuresene De Origine Romana - Alexandru Filipascu" de pe libraria ishop la pretul de 25,00 lei
Descriere carte:
Cel ce parcurge cu o minima atentie materialul cuprins in Enciclopedia familiilor nobile maramuresene de origine romana de Alexandru Filipascu, va fi surprins. O neasteptata pentru unii, pentru altii chiar incomoda retrospectiva istorica - oferita de panorama sociala a vietii autohtonilor din nordul Romaniei - se desfasoara in fata ochilor. Viata despre care nu se stia aproape nimic, nimic ce pe deasupra era cu totul altfel decat realitatea.
  Publicarea rezultatului ultimelor cercetari istorice ale profesorului Alexandru Filipascu reprezinta de fapt reconstituirea - folosind primele schite si insemnari ale sale (ramase trei sferturi de veac in manuscris), - studiului de mari proportii Enciclopedia familiilor nobile maramuresene de origine romana, manuscris incaput pe mainile Securitatii cu prilejul perchezitiilor efectuate dupa arestarea sa (15 august 1952) si in felul acesta disparut pentru totdeauana.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Enciclopedia Familiilor Nobile Maramuresene De Origine Romana
Cartea Enciclopedia Familiilor Nobile Maramuresene De Origine Romana in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Enciclopedia Familiilor Nobile Maramuresene De Origine Romana - Alexandru Filipascu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
O Mana De Oameni - Wiazemsky Anne Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Wiazemsky Anne
16,00 lei
Incercarea Scriitorului - Topa Tudor Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Topa Tudor
6,54 lei
Romanii Supt Mihai Voievod Viteazul - Nicolae Balcescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Nicolae Balcescu
22,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
NefiltrateCarti recomandate din categoria Nefiltrate