Enciclopedia Europei

Enciclopedia Europei - Horia C. Matei, Silviu Negut, Ion Nicolae, Ioana Vintila-Radulescu, Caterina Radu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEnciclopedia Europei
Comanda acum "Enciclopedia Europei - Horia C. Matei, Silviu Negut, Ion Nicolae, Ioana Vintila-Radulescu, Caterina Radu" de pe libraria ishop la pretul de 32,30 lei
Descriere carte:
Editia a treia a "Enciclopediei Europei" ne atrage atentia ca pe batranul continent inovatia a devenit un cuvant cheie si ca modificarile sunt semnificative, cu atat mai mult cu cat se petrec in zona delicata a institutiilor si politicii. Lucrarea ne prezinta profilul (pozitia gerografica, denumirea si originea sa, relieful, clima, hidrografia, vegetatia, fauna, populatia, orasele, limba oficiala, istoria, economia, industria, agricultura, transporturile, turismul) continentului Europa si al statelor care fac parte din Europa. "Enciclopedia Europei" mai cuprinde si un capitol, bogat in date si informatii, consacrat Uniunii Europene, care ne va ajuta sa intelegem cum functioneaza acest cadru de practici si norme comune, in care Romania isi pregateste intrarea. "Enciclopedia Europei" invita la o veritabila reflectie, bazata pe fapte, furnizand gandirii o platforma solida si corecta si inscriindu-se intre mijloacele de baza ale erei cunoasterii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Enciclopedia Europei
Cartea Enciclopedia Europei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Enciclopedia Europei - Horia C. Matei, Silviu Negut, Ion Nicolae, Ioana Vintila-Radulescu, Caterina Radu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Surprize de Craciun - Liana Stan Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Liana Stan
43,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Atlase / EnciclopediiCarti recomandate din categoria Atlase / Enciclopedii