Elogiu mamei vitrege

Elogiu mamei vitrege - Vargas Llosa Mario
Pret: 0,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roElogiu mamei vitrege
Comanda acum "Elogiu mamei vitrege - Vargas Llosa Mario" de pe libraria ishop la pretul de 0,00 lei
Descriere carte:
Daca scenariile erotice din aceasta carte nu-l fac sa roseasca nici pe cel mai pudic cititor nu este pentru ca le-ar lipsi indrazneala. Ci pentru ca Llosa le transforma in arta pura, in joc, in frumusete. O deloc sfinta familie formata din don Rigoberto, tatal, Alfonso, fiul puber, si do?a Lucrecia, mama vitrega, pare sa fi descoperit secretul fericirii. Fiecare isi traieste erotismul in forme multiple si mereu mai inventive, intr-o casa unde totul este afrodisiac, pina si aerul pe care-l respira. Daca amorasul, pajul cu chip de inger, Fonchito, e de fapt diavolul deghizat sau daca aceasta este numai temerea unei fete simple, menajera Justiniana, ramine sa stabiliti dumneavoastra. Capitolul despre o anume bunavestire, cel mai bogat in semnificatii din tot romanul, e una dintre cheile care descuie lacatul povestii. Elogiu mamei vitrege este, probabil, cel mai rafinat roman erotic contemporan. Si, in acelasi timp, o usturatoare lectie de viata, dincolo de binele si de raul moralistilor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Elogiu mamei vitrege
Cartea Elogiu mamei vitrege in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Elogiu mamei vitrege - Vargas Llosa Mario" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Noua dezordine amoroasa - Pascal Bruckner, Alain Finkielkraut Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Pascal Bruckner, Alain Finkielkraut
33,25 lei
Memoriile Unui Gigolo - Amanda Astill, Greg Foat Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Amanda Astill, Greg Foat
25,11 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura eroticaCarti recomandate din categoria Literatura erotica