Elogiu mamei vitrege

Elogiu mamei vitrege - Mario Vargas Llosa
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roElogiu mamei vitrege
Comanda acum "Elogiu mamei vitrege - Mario Vargas Llosa" de pe libraria ishop la pretul de 28,80 lei
Descriere carte:
Cel mai rafinat roman erotic contemporan.

Daca scenariile erotice din aceasta carte nu-l fac sa roseasca nici pe cel mai pudic cititor nu este pentru ca le-ar lipsi indrazneala. Ci pentru ca Llosa le transforma in arta pura, in joc, in frumusete. O deloc sfinta familie formata din don Rigoberto, tatal, Alfonso, fiul puber, si doia Lucrecia, mama vitrega, pare sa fi descoperit secretul fericirii.

Fiecare isi traieste erotismul in forme multiple si mereu mai inventive, intr-o casa unde totul este afrodisiac, pina si aerul pe care-l respira. Daca amorasul, pajul cu chip de inger, Fonchito, e de fapt diavolul deghizat sau daca aceasta este numai temerea unei fete simple, menajera Justiniana, ramine sa stabiliti dumneavoastra.

Capitolul despre o anume bunavestire, cel mai bogat in semnificatii din tot romanul, e una dintre cheile care descuie lacatul povestii. Elogiu mamei vitrege este, probabil, cel mai rafinat roman erotic contemporan. Si, in acelasi timp, o usturatoare lectie de viata, dincolo de binele si de raul moralistilor.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Elogiu mamei vitrege
Cartea Elogiu mamei vitrege in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Elogiu mamei vitrege - Mario Vargas Llosa" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Nicio arta - Peter Esterhazy Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Peter Esterhazy
22,80 lei
Chipuri ale raului in lumea de astazi - Vargas Llosa Mario Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Vargas Llosa Mario
22,50 lei
Dezonoare - Coetzee J.M. Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Coetzee J.M.
19,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala