Educatie civica, manual pentru clasa a IV-a

Educatie civica, manual pentru clasa a IV-a - Niculina Ilarion, Constanta Balan, Cristina Voinea
Pret: 8,54 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEducatie civica, manual pentru clasa a IV-a
Comanda acum "Educatie civica, manual pentru clasa a IV-a - Niculina Ilarion, Constanta Balan, Cristina Voinea" de pe libraria ishop la pretul de 8,54 lei
Descriere carte:
Acest manual se remarca prin maniera moderna de abordare a disciplinei. Fiecare continut apeleaza la experienta individuala a copilului; desi notiunile sunt abstracte, ele sunt prezentate intr-o forma activa, pentru a fi intelese si aplicate de fiecare elev. Metode ca dezbaterea si studiul de caz vin sa ajute elevii sa-si insuseasca notiunile prevazute de programa.

Elevul este ajutat sa inteleaga mai bine care este rolul sau in cadrul unui grup, care sunt drepturile sale fundamentale, care sunt indatoririle si responsabilitatile sale, atat in cadrul grupului din care face parte, cat si in societate.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Educatie civica, manual pentru clasa a IV-a
Cartea Educatie civica, manual pentru clasa a IV-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Educatie civica, manual pentru clasa a IV-a - Niculina Ilarion, Constanta Balan, Cristina Voinea" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Geografia Romaniei. Manual Pentru Clasa A Iv-a - FURTUNA Constantin, MANDRUT Octavian Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a IV-a
FURTUNA Constantin, MANDRUT Octavian
8,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Clasa a IV-aCarti recomandate din categoria Clasa a IV-a