Educatia prin iubire

Educatia prin iubire - Ross Campbell
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEducatia prin iubire
Comanda acum "Educatia prin iubire - Ross Campbell" de pe libraria ishop la pretul de 16,50 lei
Descriere carte:

ntr-o lume tot mai tulbure, copiii au nevoie s fie ct mai bine pregtii de ctre prini pentru via. Marea problem este s educi copiii cu dragoste i s-i disciplinezi n mod echilibrat, astfel nct ei s se strduiasc s devin aduli cu simul rspunderii. Muli prini se ntreab ce e de fcut i cum ar putea s le ofere un model bun care s fie acceptat i de copii. Ross Campbell - medic, consilier i autor de succes - recomand o metod de educaie prin care se urmrete formarea persoanei, i nu un simplu control al comportamentului. Premiza unei formri eficiente este iubirea necondiionat de care copilul are nevoie pentru a se maturiza i pe care nu o poate gsi dect alturi de prini. Sugestiile practice nsoite de poveti edificatoare, dar i de ncrctur emoional, fac din aceast carte un manual preios al printelui ideal.

Ross Campbell: Aceast carte se adreseaz acelora dintre voi care consider c felul n care au abordat educaia de-a lungul anilor pur i simplu nu a adus roadele sperate. Ceva n-a fost n regul i habar n-avei ce anume, avnd n vedere c aceia care v-au prescris metoda de pn acum nu v-au explicat i motivul pentru care n-a funcionat. De asemenea, aceast carte se adreseaz prinilor cu copii mici care sper s evite diverse probleme pe care le-au remarcat n alte familii.

Avnd n vedere c am nceput un nou secol - i un nou mileniu - aceast lume ntr-o continu i rapid micare contribuie la crearea a tot mai multe probleme cu care se pot confrunta copiii notri. Muli dintre aceti copii provin din cele mai bune familii i din minunai prini cretini. i totui, aceti prini nu neleg ce s-a ntmplat cu familiile lor care erau cndva fr cusur. S v dau cteva lmuriri n legatur cu ce poate s se fi ntmplat - i pe care le vom cerceta mai n amnunt pe parcursul acestei cri. Copilul vostru este o personalitate complex i nu doar o niruire de comportamente. A fi printe nu nseamn un simplu control asupra comportamentului, ci i un mijloc de atingere a scopului final: ajutarea copilului n vederea asumrii n final a rspunderii pentru comportamentul personal. Din pricina acestui scop pe termen lung al educaiei, reacia ta la anumite comportamente va afecta prerea personal a copilului, relaiile sale, ct i stabilitatea sa sufleteasc. Aceasta nseamn c voi, ca prini, trebuie s anticipati nite lucruri i nu doar s reacionai. n aceast carte sper s descoperii acea rspundere sfnt care le revine prinilor i anume s preuii trecutul, prezentul i viitorul vieii copilului vostru. Dac nu vei reui asta, se va ajunge la mari neajunsuri n privina copilului i la tulburri grave n cmin. tiu c vrei ca totul s v ias bine nc de prima dat. Educaia prin iubire v va ndrepta paii spre o educare pozitiv a unor copii buni i puternici ntr-o lume tulbure. Prinii iubitori care anticipeaz i care i fac un plan concret pe masur ce i cresc copilul vor reui s i-l transforme ntr-un prieten pe via. Sunt convins c asta dorii i voi.

Dr. Ross Campbell este un reputat psihiatru i consilier familial. Este fondator al Southeastern Counseling Center din Chattanooga, Tennessee, unde a fost director pn n 1996. n 1997, a fost numit de guvernatorul statului Tennessee n consiliul de conducere al Trustees of Mocasin Bend Mental Health Institute. Este profesor asociat la catedra de pediatrie i psihiatrie a Colegiului de Medicin din cadrul Universitii Tennessee. A absolvit Academia Naval i a fcut studii de medicin la Universitatea Florida. Este autorul crii de mare succes How to Really Love Your Child (Cum poi s-i iubeti cu adevrat copilul), vndut n peste un milion de exemplare n toat lumea. Dintre crile publicate, mai amintim: How to Really Love Your Teenager (Cum poi s-i iubeti cu adevrat adolescentul), Kids in Danger (Copii n primejdie) i Getting a Clue in a Clueless World (Gsete indicii ntr-o lume fr indicii). Principala sa preocupare este educarea copilului i armonizarea relaiilor dintre prini i copii. Editura Curtea Veche a publicat anul trecut o alt lucrare a sa, Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor (coautor Gary Chapman), iar anul acesta Copiii nostri i drogurile, o tem de mare interes pentru prini.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Educatia prin iubire
Cartea Educatia prin iubire in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Educatia prin iubire - Ross Campbell" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ghidul mamei grijuli - Larousse Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Larousse
49,30 lei
Sarcina si nasterea. Ghid practic - Miriam Dr. Stoppard Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Miriam Dr. Stoppard
44,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Mama si copilul / Pentru parintiCarti recomandate din categoria Mama si copilul / Pentru parinti