Educatia Parintilor. Raspunsuri la intrebari (Seria Omul Viitorului Vol.4)

Educatia Parintilor. Raspunsuri la intrebari (Seria Omul Viitorului Vol.4) - S. N. Lazarev
Pret: 38,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEducatia Parintilor. Raspunsuri la intrebari (Seria Omul Viitorului Vol.4)
Comanda acum "Educatia Parintilor. Raspunsuri la intrebari (Seria Omul Viitorului Vol.4) - S. N. Lazarev" de pe libraria ishop la pretul de 38,00 lei
Descriere carte:
Subconstientul nostru, stie totul - si trecutul, si viitorul. Fiecare experienta a noastra e preluata de creier, adica de o parte a corpului nostru. Odata cu aceasta, este preluata si de constiinta, care se afla nu numai in corp, ci si in afara limitelor lui. Ceea ce numim subconstient este de fapt constiinta care iese in afara limitelor creierului si corpului, ADN-ul doar dubleaza corpul nostru eteric. Informatia majora e asimilata de suflet, care reprezinta sferele cele mai profunde ale subconstientului. Intrucat, prin partea sa eterna, sufletul se reuneste cu acele straturi unde trecutul si viitorul se comprima intr-un punct, sufletul nostru stie tot ce se va intampla in Univers, chiar pana la sfarsitul ciclului.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Educatia Parintilor. Raspunsuri la intrebari (Seria Omul Viitorului Vol.4)
Cartea Educatia Parintilor. Raspunsuri la intrebari (Seria Omul Viitorului Vol.4) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Educatia Parintilor. Raspunsuri la intrebari (Seria Omul Viitorului Vol.4) - S. N. Lazarev" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Mobilis in mobile - Contele Incappucciato Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Contele Incappucciato
15,53 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Paranormal / SenzationalCarti recomandate din categoria Paranormal / Senzational