Ecranul global

Ecranul global - Gilles Lipovetsky, Jean Serroy
Pret: 33,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEcranul global
Comanda acum "Ecranul global - Gilles Lipovetsky, Jean Serroy" de pe libraria ishop la pretul de 33,20 lei
Descriere carte:
Departe de a insemna moartea celei de-a saptea arte, epoca ecranului omniprezent inregistreaza cea mai importanta mutatie cunoscuta de cinematografie. Aceasta nu doar se transforma in hipercinema, ci devine generatoarea unei lumi si, implicit, a unei viziuni asupra lumii. Televiziunea, publicitatea, jocurile video, videoclipurile sint restructurate dupa logica starificarii, hiperspectacularului si divertismentului. Fara sa considere ca imaginile epocii hipermoderne sint sinonime cu o saracire a gindirii si sa anticipeze rezultate catastrofice, dar si fara sa inchipuie scenarii cu happy-end, autorii sustin ca actuala epoca ne obliga sa cream un model inedit pentru a intelege cinematografia, ecranul si, mai profund, cultura viitoare.  

Cuprins:
O arta a consumului de masa ? Noii monstri ? Documentarul sau revansa fratilor Lumiere ? De la filmul istoric la cinematograful memorial ? Cinepolis ? Femei si barbati in pragul unei crize de sine ? Fabulosul destin al micului ecran ? Serialul contraataca ? Cinemarca: imperiul logoului ? Publifilie ? O constelatie numita ecran

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ecranul global
Cartea Ecranul global in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ecranul global - Gilles Lipovetsky, Jean Serroy" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sa intelegem media. Extensiile omului - Marshall McLuhan Urmatoarea carte recomandata din categoria Jurnalism
Marshall McLuhan
37,05 lei
Jurnalismul sportiv. O introducere - Phil Andrews Urmatoarea carte recomandata din categoria Jurnalism
Phil Andrews
21,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
JurnalismCarti recomandate din categoria Jurnalism