Economie. Manual pentru clasa a XI -a

Economie. Manual pentru clasa a XI -a - Dorel Ailenei Elena Balan
Pret: 18,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEconomie. Manual pentru clasa a XI -a
Comanda acum "Economie. Manual pentru clasa a XI -a - Dorel Ailenei Elena Balan" de pe libraria ishop la pretul de 18,00 lei
Descriere carte:
Manualul de Economie pentru clasa a XI-a include toate continuturile recomandate de programa scolara pentru trunchiul comun si pentru curriculum diferentiat. Continuturile din curriculum-ul diferentiat sunt marcate cu asterisc. In plus, deoarece autorii au considerat ca unele elemente din programa nu pot fi cu adevarat intelese in lipsa anumitor precizari, au fost introduse in manual continuturi destinate informatiei suplimentare (marcate cu doua asteriscuri).

Astfel de teme sunt: III.4.4. Tipuri de intreprinderi in economia romaneasca, IV.13.1. Mijloace de plata in relatiile economice internationale, V.14.1. Corelatii macroeconomice, V.14.2. Indicatori macroeconomici, cele doua anexe: 1. Masurarea variatiei marimilor economice, 2. Indicatori si variabile macroeconomice. Cele 6 capitole ale cartii cuprind 20 de lectii. La sfarsitul fiecarei lectii se afla o pagina de evaluare.

Manualul mai contine trei teste recapitulative, raspunsuri pentru paginile de evaluare si pentru testele recapitulative, doua anexe. Abordarea didactica este eficienta, asigurand captarea si mentinerea interesului elevilor intr-un mod original. Cititorii sunt invitati sa patrunda in universul stiintei economice impreuna cu un grup de elevi care initiaza o intreprindere de simulare a afacerilor in domeniul editorial.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Economie. Manual pentru clasa a XI -a
Cartea Economie. Manual pentru clasa a XI -a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Economie. Manual pentru clasa a XI -a - Dorel Ailenei Elena Balan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Matematica XI- an de completare - Vernescu A.D. , si colectiv Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a XI-a
Vernescu A.D. , si colectiv
14,25 lei
Literatura Universala. Manual Pentru Clasa A Xi-a - Rusti Doina, Enache George Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a XI-a
Rusti Doina, Enache George
13,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Clasa a XI-aCarti recomandate din categoria Clasa a XI-a