Economie. Editia 2

Economie. Editia 2 - Bucur Ion, Cornescu Viorel, Cretoiu Gheorghe
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEconomie. Editia 2
Comanda acum "Economie. Editia 2 - Bucur Ion, Cornescu Viorel, Cretoiu Gheorghe" de pe libraria ishop la pretul de 54,90 lei
Descriere carte:

Prezentul curs se adreseaza tinerelor generatii din invatamantul superior, indeosebi celor care se pregatesc în domeniile dreptului, administratiei publice si afacerilor, urmarind, in primul rand, analiza si explicarea bazelor generale ale economiei ca sistem real, precum si a procesului de formare si dezvoltare a economiei politice ca stiinta. Referirile la teoriile si doctrinele economice se vor a fi un act de cultura, dar si un mijloc de a obisnui pe cititor cu ideea ca nu numai realitatile economice, ci si conceptiile, perceptiile si solutiile sunt sau pot fi diverse si în continua miscare.

In conditiile accentuarii interdependentelor si globalizarii economiei mondiale, cursul consacra lectii si capitole distincte bazelor reale, principiilor si formelor prin care se deruleaza relatiile economice dintre tarile lumii si indeosebi economiei Uniunii Europene, din care face parte si Romania.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Economie. Editia 2
Cartea Economie. Editia 2 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Economie. Editia 2 - Bucur Ion, Cornescu Viorel, Cretoiu Gheorghe" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Bazele Economiei - Dobre Mihaela, Dudian Monica, Huru Dragos, Molanescu Gabriela, Moroianu Nicolae Urmatoarea carte recomandata din categoria Economie
Dobre Mihaela, Dudian Monica, Huru Dr...
18,53 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
EconomieCarti recomandate din categoria Economie