Ecdl- Modulul 6. Powerpoint

Ecdl- Modulul 6. Powerpoint - Bernhard Eder, Willibald Kodym, Franz Lechner
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEcdl- Modulul 6. Powerpoint
Comanda acum "Ecdl- Modulul 6. Powerpoint - Bernhard Eder, Willibald Kodym, Franz Lechner" de pe libraria ishop la pretul de 13,41 lei
Descriere carte:
Suport de curs acreditat de ECDL Romania CD cu teste suplimentare atasat Modulului 1, ABC-ul Computerelor Elemente de baza ale prezentarilor; Realizarea prezentarilor; Introducerea imaginilor, a graficelor de date si a sunetelor; Planificarea sustinerii prezentarii Teste si indicatii de rezolvare Material complet de studiu pentru pregatirea examenului ECDL, modulul 6- PowerPoint Pentru nivel incepator si intermediar Conform cu noul Syllabus 4.0 ECDL: Creeaza un standard european pentru utilizarea computerului Ofera un plan de studiu unitar formeaza abilitatile de utilizare zilnica a computerului Imbunatateste nivelul de calificare la scoala si la serviciu Cartea se adreseaza atat studiului individual, cat si studiului in cadrul cursurilor organizate, pentru nivelul incepator si intermediar. Bernhard Eder, Willibald Kodym, Franz Lechner sunt autori experimentati, instructori ECDL din Austria si Germania, care si-au prezentat cursurile intr-un limbaj accesibil si usor de inteles.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ecdl- Modulul 6. Powerpoint
Cartea Ecdl- Modulul 6. Powerpoint in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ecdl- Modulul 6. Powerpoint - Bernhard Eder, Willibald Kodym, Franz Lechner" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Invata singur Microsoft EXCEL - Mariana Milosescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Microsoft Office
Mariana Milosescu
12,43 lei
Word Pocket Guide - Walter Glenn Urmatoarea carte recomandata din categoria Microsoft Office
Walter Glenn
13,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Microsoft OfficeCarti recomandate din categoria Microsoft Office