ENERGIA POZITIVA

ENERGIA POZITIVA - ORLOFF, Judith
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roENERGIA POZITIVA
Comanda acum "ENERGIA POZITIVA - ORLOFF, Judith" de pe libraria ishop la pretul de 30,40 lei
Descriere carte:
Sunteti tot timpul pe fuga, abia evitand epuizarea cronica? Sunteti angrenat pana peste cap in tot felul de activitati, fiindu-va teama sa spuneti nu? Aveti inca urmele vizibile ale epuizarii provocate de ?vampirii energetici?? Asaltul nemilos al violentei la stiri va istoveste? Daca asa stau lucrurile, inseamna ca sunteti victima unei crize energetice ascunse. Pentru a o rezolva, e nevoie de ceva mai mult decat solutiile traditionale, cum ar fi sa mananci bine, sa dormi bine noaptea si sa faci miscare. In cartea de fata veti gasi in sfarsit reteta completa multumita careia nu va veti mai simti permanent istovit si veti putea sa traiti o viata mai plina de energie: Programul Energiei Pozitive creat de Judith Orloff. Dr. Orloff este pionierul din spatele psihiatriei energetice, un domeniu nou care se ocupa de componentele energetice subtile ale sanatatii si comportamentului. Psihiatria energetica imbina practica medicinei clasice cu o intelegere stiintifica a energiilor subtile, considerate de numeroase traditii de vindecare interculturale ca fiind forta noastra vitala. In Energia pozitiva, dr. Orloff explica aceasta noua disciplina si cum a ajuns sa formuleze cele zece retete esentiale pentru cresterea energiei, imbunatatirea relatiilor si combaterea vampirilor energetici.
Veti descoperi cum s-a descatusat intuitia lui Quincy Jones dupa operatia chirurgicala pe creier pe care a suferit-o, cum si-a perfectionat Larry King tehnicile de intervievare, cum s-a vindecat Naomi Judd de hepatita C si cum interactioneaza Jamie Lee Curtis cu oamenii care te secatuiesc de energie.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre ENERGIA POZITIVA
Cartea ENERGIA POZITIVA in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "ENERGIA POZITIVA - ORLOFF, Judith" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dictionar de mistere - Rene Louis Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Rene Louis
0,00 lei
Noile enigme ale universului - Robert Clarke Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Robert Clarke
6,17 lei
Parapsihologie - Victor Duta Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Victor Duta
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Paranormal / SenzationalCarti recomandate din categoria Paranormal / Senzational