ENCICLOPEDIA DROGURILOR

ENCICLOPEDIA DROGURILOR - Rudgley, Richard
Pret: 31,35 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roENCICLOPEDIA DROGURILOR
Comanda acum "ENCICLOPEDIA DROGURILOR - Rudgley, Richard" de pe libraria ishop la pretul de 31,35 lei
Descriere carte:
De la ciocolata la cocaina, de la aurolac la ficatul de girafa, de la LSD la laptuca, ENCICLOPEDIA DROGURILOR realizeaza prima explorare temeinica si cuprinzatoare a uneia dintre cele mai gresit ?ntelese, dar totodata larg raspandite si antice activitati umane: obtinerea starilor de constiinta modificata cu ajutorul substantelor chimice.
??Am adunat numeroase relatari privind persoane despre care nu s-ar crede cu usurinta ca au legatura cu asemenea activitati. Astfel, exista descrieri si anecdote cu presedinti si dictatori care consuma speed, cu papi si cardinali care lauda vinuri continand frunze de coca, cu monarhi care aduna radacini magice de mandragora, cu calugari japonezi care consuma accidental ciuperci halucinogene... Unele staruri de cinema, ?ntre care Cary Grant si Judy Garland, apar ?n roluri scurte, dar remarcabile. Filosofii si savantii sunt si ei inclusi, printre acestia numar?ndu-se Pitagora si Michel Foucault. Mai previzibil, exista relatari despre consumul substantelor psihoactive ?n randul samanilor, vrajitoarelor, preotilor voodoo, ocultistilor, sefilor de trib, poetilor, muzicienilor si hipiotilor.?
Formidabil? Curiozitatea autorului, concentrarea distilata, legaturile interdisciplinare, umorul sec, documentarea prodigioasa, eclectismul impresionant, toate acestea sunt teribil de atragatoare.
Jonathan Meades, Evening Standard
O lucrare de referinta amanuntita si extrem de interesanta.
New Scientist
Curiozitatea cititorilor va fi pe deplin satisfacuta? impresionant.
Nicholas Lezard, Modern Review

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre ENCICLOPEDIA DROGURILOR
Cartea ENCICLOPEDIA DROGURILOR in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "ENCICLOPEDIA DROGURILOR - Rudgley, Richard" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Femei Celebre. Mica Enciclopedie - AVRAM Arina Urmatoarea carte recomandata din categoria Enciclopedii
AVRAM Arina
22,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
EnciclopediiCarti recomandate din categoria Enciclopedii