Dumnezeul naturii - Intruparea si stiinta contemporana

Dumnezeul naturii - Intruparea si stiinta contemporana - Christopher C. Knight
Pret: 22,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDumnezeul naturii - Intruparea si stiinta contemporana
Comanda acum "Dumnezeul naturii - Intruparea si stiinta contemporana - Christopher C. Knight" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:
Colectia ?Stiinta si Religie? se adreseaza tuturor celor care doresc sa exploreze potentialitatea unui nou sistem de valori fundat pe dialogul transdisciplinar intre stiinta, religie, arta si societate.

De multa vreme, spiritul stiintific si cel religios nu se mai afla intr-o ireconciliabila contradictie. Spiritele religioase nu mai sunt, neaparat, niste fiinte atemporale, eventual complet inocente cultural si cvasianalfabete, suplinind cunostintele prin iluminare, iar oamenii de stiinta nu sunt, cu necesitate, vanatori de icoane sau comentatori sarcastici ai miracolului intruparii si malitiosi falsificatori de simboluri cristice. Argumentele cele mai solide privind compatibilitatea celor doua moduri de a trai in lume vin tot mai des din partea oamenilor de stiinta. Unul dintre ei este Christopher C. Knight, secretar executiv al Societatii Internationale pentru Stiinta si Religie si cercetator asociat la Facultatea de Studii ale Divinitatii, Universitatea Cambridge. El observa in cartea de fata ca, pe masura ce miracolele din secolele anterioare primesc explicatii in termenii stiintelor naturii, iar secolul in care traim ii determina pe oameni sa-si insuseasca aproape instinctiv ceea ce el numeste ?prezumtia naturalista? a omului de stiinta, fervoarea spiritualista nu se diminueaza si nici numarul miracolelor inexplicabile, sau inexplicabile inca, nu scade.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dumnezeul naturii - Intruparea si stiinta contemporana
Cartea Dumnezeul naturii - Intruparea si stiinta contemporana in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dumnezeul naturii - Intruparea si stiinta contemporana - Christopher C. Knight" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Mesajul Lui Buddha - Flaviu Cristian Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Flaviu Cristian
4,36 lei
Evanghelii apocrife - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
***
26,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ReligieCarti recomandate din categoria Religie