Dumnezeu numara lacrimile femeilor

Dumnezeu numara lacrimile femeilor - Pia Degermark
Pret: 23,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDumnezeu numara lacrimile femeilor
Comanda acum "Dumnezeu numara lacrimile femeilor - Pia Degermark" de pe libraria ishop la pretul de 23,50 lei
Descriere carte:

Pia Degermark (n. 1949) a interpretat rolul principal in filmul Elvira Madigan (1967), regizat de Bo Widerberg, cu care a obtinut premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul de Film de la Cannes. Dumnezeu numara lacrimile femeilor, titlu inspirat dintr-un indemn talmudic, este cartea sa autobiografica.

Cartea Piei Degermark vine sa ne spuna ca locul eroului din tragedia traditionala l-a luat astazi vedeta. in societatile occidentale, in care monarhiile sunt constitutionale, iar urcarea si coborarea treptelor puterii sunt reglate de regulile democratiei, ironiile si hazardul destinului se refugiaza in viata actorului, a cantaretului pop, a sportivului sau a top-modelului, intr-un cuvant, in viata personajului profan in care se acumuleaza, pentru o vreme, gloria lumii.

Cum arata o viata din care o buna parte se petrece in cele mai bogate cercuri ale societatii, in care la nunti gradinile de vara sunt impodobite cu zeci de mii de garoafe aduse cu avionul din Olanda, iar partiile de la St. Moritz sunt coborate de catre eroi urmati de un schior profesionist care duce tava cu paharele pline de sampanie?

Dupa care, cealalta parte a vietii se petrece in falsificari de cecuri, intre hoti, alcoolici si narcomani, in camine sociale, in sanatorii de dezintoxicare si la inchisoare. Cum e cu putinta asa ceva? (Gabriel Liiceanu)Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dumnezeu numara lacrimile femeilor
Cartea Dumnezeu numara lacrimile femeilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dumnezeu numara lacrimile femeilor - Pia Degermark" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
DOSARUL ALBASTRII - IONESCU, Ion Toma Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
IONESCU, Ion Toma
19,00 lei
Echilibru intre antiteze - Mircea Anghelescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Mircea Anghelescu
5,18 lei
A fost odat?... Grigore Moisil - Viorica Moisil Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Viorica Moisil
17,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica