Dulce companie

Dulce companie - Laura Restrepo
Pret: 21,60 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDulce companie
Comanda acum "Dulce companie - Laura Restrepo" de pe libraria ishop la pretul de 21,60 lei
Descriere carte:
Convertit peste noapte intr-un soi de entitate protectoare a locului, ingerul cu o mie de nume si nici unul pare sa sufere de o maladie stranie, pe care psihiatrii o numesc epilepsie, iar credinciosii din cartierul Galileea sfintenie. Roman tradus in peste douazeci de tari si distins cu premiile literare Sor Juana Ines de la Cruz (1997), Prix France Culture (1998) si Premio Arzobispo Juan de San Clemente (2003).

Cand o reportera la o revista de mondenitati este trimisa sa investigheze aparitia miraculoasa a unui inger intr-unul dintre cele mai sarace cartiere ale Bogotei, nimeni nu se asteapta ca povestea sa contina vreun sambure de adevar. Nici seful acesteia, si cu atat mai putin ea insasi, o natura rationala si sceptica. Mai ales ca ingerul locuieste intr-o casa din cartierul Galileea, are o mama si un frate, si nevoi ca toti oamenii. Dar cand acesta se dovedeste a fi de o frumusete neomeneasca, o adevarata enigma pentru toti cei din jur, pe care ii fascineaza cu privirea sa hipnotica si lumina pe care o iradiaza, lucrurile se complica. Convertit peste noapte intr-un soi de entitate protectoare a locului, ingerul cu o mie de nume si nici unul pare sa sufere de o maladie stranie, pe care psihiatrii o numesc epilepsie, iar credinciosii din cartierul Galileea sfintenie. Pe masura ce investigatia jurnalistica avanseaza, ies la iveala tot mai multe secrete dar incepe si o superba poveste de dragoste. Unde se afla adevarul, cine este misteriosul inger care vindeca bolile trupului si ale sufletului si este oare posibila iubirea dintre o faptura celesta si una omeneasca?



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dulce companie
Cartea Dulce companie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dulce companie - Laura Restrepo" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Paula - Isabel Allende Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Isabel Allende
35,10 lei
Romanul Londrei, Vol. I - Crnjanski Milos Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Crnjanski Milos
21,69 lei
Despre Roderer - Guillermo Martinez Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Guillermo Martinez
16,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala