Drumul catre tine insuti

Drumul catre tine insuti - M. Scott Peck
Pret: 20,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrumul catre tine insuti
Comanda acum "Drumul catre tine insuti - M. Scott Peck" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
Cartea lui M. Scott Peck, medic psihiatru cu o indelungata experienta in psihoterapie, vorbeste despre lucruri fundamentale legate de evolutia umanitatii actuale: gandire, constiinta (sau stare de constienta), cunoastere si evolutie spirituala, alegeri facute in viata personala sau intr-un cadru organizat (institutie, societate), dar si despre stiinta lui Dumnezeu. Om de stiinta el insusi, autorul cauta sa inteleaga misterele Creatiei, fiinta umana ca parte a acesteia, calea spre credinta si spre pastrarea ei.
Caracterul rational al cartii autorul recunoaste implicit faptul ca omului ii sunt necesare intr-un anumit stadiu dovezile nu stirbeste cu nimic transcendenta subiectului acestei lucrari: cautarea lui Dumnezeu in toate manifestarile constiintei umane, pornind de la gandire si ajungand la etapele evolutiei spirituale care stau in fata omului, aflat astazi in Epoca Ratiunii. Ceea ce spera M. Scott Peck este ca urmatoarea epoca sa fie una a Integrarii, care sa cuprinda adevarul decantat din eforturile de cunoastere de pana acum, dar si cai noi de perceptie superioara, izvorate din apartenenta omului la o lume divina.

M. Scott Peck este psihiatru si autor al mai multor carti de mare succes in Statele Unite. Si-a facut studiile la Harvard si si-a luat titlul de doctor in medicina la Case Western Reserve.
A avut mai multe functii administrative in guvernul american, apoi a devenit director medical al Clinicii de psihiatrie de la New Milford Hospital. Practica psihiatria si la cabinetul sau particular din New Milford, Connecticut.
Drumul catre tine insuti este o carte devenita deja clasica si s-a vandut in peste 6 milioane de exemplare. Este primul volum dintr-o trilogie ce mai cuprinde Further Along the Road Less Traveled si The Road Less Traveled and Beyond.
In ultimul timp, M. Scott Peck si-a dedicat cea mai mare parte a timpului si a resurselor financiare dezvoltarii Foundation for Community Encouragement (Fundatia pentru incurajarea comunitatii), o organizatie nonprofit la a carei infiintare el si sotia sa Lily au contribuit in 1984.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drumul catre tine insuti
Cartea Drumul catre tine insuti in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drumul catre tine insuti - M. Scott Peck" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Stereotipuri, discriminare, relatii intergrupuri - Richard Y. Bourhis, Jacques-Philippe Leyens Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Richard Y. Bourhis, Jacques-Philippe ...
0,00 lei
Revolta Trupului - Alice Miller Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Alice Miller
11,61 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihologieCarti recomandate din categoria Psihologie