Drumul catre tine insuti. Editia a II-a, revizuita

Drumul catre tine insuti. Editia a II-a, revizuita - M. Scott Peck
Pret: 24,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrumul catre tine insuti. Editia a II-a, revizuita
  • Autor: M. Scott Peck
  • Editura: Curtea Veche
  • Colectia: Biblioterapia
  • Categoria: Psihologie
  • ISBN: 978-606-588-097-9
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 320
  • Format carte: 13 ? 20 cm
Comanda acum "Drumul catre tine insuti. Editia a II-a, revizuita - M. Scott Peck" de pe libraria ishop la pretul de 24,70 lei
Descriere carte:
O noua psihologie a iubirii, a valorilor traditionale si a cresterii spirituale.

Cartea lui M. Scott Peck, medic psihiatru cu o indelungata experienta in psihoterapie, vorbeste despre lucruri fundamentale legate de evolutia umanitatii actuale: gandire, constiinta (sau stare de constienta), cunoastere si evolutie spirituala, alegeri facute in viata personala sau intr-un cadru organizat (institutie, societate), dar si despre ?stiinta? lui Dumnezeu. Om de stiinta el insusi, autorul cauta, in aceasta carte, sa inteleaga misterele Creatiei, fiinta umana ca parte a acesteia, calea spre credinta si spre pastrarea ei.

Caracterul rational al cartii - convingerea implicita a autorului ca omului ii sunt necesare intr-un anumit stadiu ?dovezile? - nu stirbeste cu nimic transcendenta subiectului acestei lucrari: cautarea lui Dumnezeu in toate manifestarile constiintei umane, pornind de la gandire si ajungand la etapele evolutiei spirituale care stau in fata omului, aflat astazi in epoca ratiunii. Speranta lui M. Scott Peck, asa cum reiese din aceasta carte, este ca urmatoarea epoca sa fie una a integrarii, care sa cuprinda adevarul decantat din eforturile de cunoastere de pana acum, dar si cai noi de perceptie superioara, izvorate din apartenenta omului la o lume divina.

Morgan Scott Peck (1936-2005) a fost un cunoscut si apreciat psihiatru si autor american.

A absolvit Friends Seminary in 1954, Harvard in 1958 si a obtinut titlul de doctor in medicina in 1963, la Case Western Reserve University. De-a lungul carierei sale de psihiatru, a ocupat diverse functii administrative guvernamentale. A fost director medical la New Milford Hospital Mental Clinic si a practicat psihiatria in cadrul unui cabinet particular din New Milford, Connecticut.

Lucrarile lui Peck reprezinta o sinteza a experientei acumulate din practica psihiatrica si a unei puternice si distincte perspective religioase. Una dintre convingerile sale este ca oamenii in care salasluieste raul isi ataca semenii in loc sa se confrunte cu propriile lor esecuri. Parerile sale religioase au fost criticate de anumiti fundamentalisti crestini (de exemplu, Debbie Dewart).

In 1984, Peck a contribuit la infiintarea centrului Foundation for Community Encouragement, o fundatie nonprofit de educatie publica, a carei misiune declarata a fost de ?a le insufla indivizilor si organizatiilor principiile comunitatii?. Fundatia si-a incetat activitatea in 2002, dar si-a reluat-o in 2009, gratie eforturilor financiare si de alta natura pe care le-a facut M. Scott Peck in acest sens, in ultima parte a vietii.

In 1994, Peck si sotia sa, Lily Ho (de care s-a despartit in 2004), au primit Premiul International pentru Pace al Comunitatii lui Hristos. Drumul catre tine insuti este o carte devenita deja clasica ? s-a vandut in peste 6 milioane de exemplare numai in America si a fost tradusa in mai mult de 20 de limbi. Este primul volum dintr-o trilogie ce mai cuprinde volumele Further Along the Road Less Traveled si The Road Less Traveled and Beyond, ultimul fiind deja publicat de Curtea Veche Publishing, in 2008, sub numele de Drumul catre tine insuti si mai departe. La aceeasi editura a mai aparut si Psihologia minciunii (2009).

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drumul catre tine insuti. Editia a II-a, revizuita
Cartea Drumul catre tine insuti. Editia a II-a, revizuita in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drumul catre tine insuti. Editia a II-a, revizuita - M. Scott Peck" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Creierul Pe Cont Propriu - Cordelia Fine Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Cordelia Fine
20,61 lei
Psihologia Sociala. Nr. 20/2007. Buletinul Laboratorului  ?Psihologia cimpului social? Universitatea ?Al.I. Cuza? Iasi - Adrian Neculau (redactor-sef) Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Adrian Neculau (redactor-sef)
16,10 lei
Sufletul si corpul - Alfred Binet Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Alfred Binet
16,15 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihologieCarti recomandate din categoria Psihologie