Drumul Corbilor

Drumul Corbilor - Constantin Stoica
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrumul Corbilor
Comanda acum "Drumul Corbilor - Constantin Stoica" de pe libraria ishop la pretul de 14,25 lei
Descriere carte:
Acest roman a fost, candva, o povestire. Autorul ei, al povestirii, era un copil care purta numele meu. Si care, pe atunci, pastea oile si vitele alaturi de un taran varstnic si puternic, simplu si intelept, vajnic si bland. Taranul acela analfabet l-a invatat, din marea carte a vietii, cat nu vor reusi sa-l invete toate scolile pe care, prin puterea Destinului, baiatul avea sa le urmeze. Copilul de atunci nu mai este. L-a inghitit Timpul. Cu tot universul copilariei lui. Cu mieii si luncile, cu manjii si colinele, cu pasarile si zavoaiele. Si iata, eu, care ii port numele, am scris acest roman adaugand, ici si colo, cate ceva la povestirea lui. L-am scris ca pe un omagiu, modest, desigur, adus destoiniciei, cinstei si demnitatii. Calitati dispretuite intr-o lume confuza, corupta si josnica. Insusiri pentru care Ion Nabadae, eroul neinventat al acestei carti, a fost judecat, condamnat si ucis.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drumul Corbilor
Cartea Drumul Corbilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drumul Corbilor - Constantin Stoica" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Buna dimineata baieti! - Bajenaru Grigore Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Bajenaru Grigore
10,45 lei
Povesti ale Doamnelor din Bucuresti - Victoria Dragu Dimitriu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Victoria Dragu Dimitriu
26,92 lei
Darul Ioanei - Stelian Turlea Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Stelian Turlea
35,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana