Drepturile morale si drepturile patrimoniale ale autorului

Drepturile morale si drepturile patrimoniale ale autorului - Andreea Paula Seucan
Pret: 19,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrepturile morale si drepturile patrimoniale ale autorului
Comanda acum "Drepturile morale si drepturile patrimoniale ale autorului - Andreea Paula Seucan" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Lucrarea reprezinta rodul unor cercetari serioase si mature ale legislatiei, doctrinei si jurisprudentei autohtone si straine, de natura sa ofere nu numai un tablou complet al situatiei actuale a protectiei drepturilor morale si patrimoniale ale autorilor, ci si o imagine clara a evolutiei in viitorul apropiat a mijloacelor juridice menite sa asigure realizarea acestui obiectiv.

O deplina cunoastere a normelor, principiilor si institutiilor juridice si in primul rand a celor puse la dispozitia cercetatorului de dreptul civil ingaduie autoarei o anume gratie, am zice dezinvolta, in analiza aspectelor tehnice, de multe ori aride, ale materiei.

Acestor calitati li se adauga acuratetea expunerii, preocuparea pentru limpezime si exactitate, pentru proprietatea termenilor, pentru cea mai potrivita sistematizare a tratarii, pentru probitatea citarii altor lucrari si pentru buna randuiala a aparatului critic ca si, in general, pentru estetica prezentarii materialului.

Nu in ultimul rand, vom remarca simplitatea si modestia cu care autoarea infatiseaza rezultatele cercetarilor sale, rezultate obtinute, fara indoiala, in urma unui neobisnuit volum de munca pentru documentare, sistematizare si redactare.

Prof. univ. dr. Marilena Uliescu

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drepturile morale si drepturile patrimoniale ale autorului
Cartea Drepturile morale si drepturile patrimoniale ale autorului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drepturile morale si drepturile patrimoniale ale autorului - Andreea Paula Seucan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dreptul De Autor si Drepturile Conexe. Tratat - Bogdan Dragos Sebastian, Ros Viorel, Spineanu-Matei Octavia Urmatoarea carte recomandata din categoria Dreptul proprietatii intelectuale
Bogdan Dragos Sebastian, Ros Viorel, ...
89,38 lei
Drepturile artistilor interpreti sau executanti - Mariana-Liliana Savu 
							,													 Ciprian Raul Romitan Urmatoarea carte recomandata din categoria Dreptul proprietatii intelectuale
Mariana-Liliana Savu , ...
60,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dreptul proprietatii intelectualeCarti recomandate din categoria Dreptul proprietatii intelectuale