Drepturile actionarilor. Editia 3

Drepturile actionarilor. Editia 3 - Dutescu Cristian
Pret: 80,65 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrepturile actionarilor. Editia 3
Comanda acum "Drepturile actionarilor. Editia 3 - Dutescu Cristian" de pe libraria ishop la pretul de 80,65 lei
Descriere carte:
Drepturile actionarilor realizeaza o analiza a normelor legale de drept societar si de dreptul pietei de capital aplicabile detinatorilor de actiuni, fie ca acestea sunt listate sau sunt nelistate, din perspectiva ampla a dreptului comunitar si a solutiilor jurisprudentiale adoptate pe teritoriul Uniunii Europene si in Romania in ultimii ani.Lucrarea vizeaza cu precadere utilitatea practica a normelor juridice incidente drepturilor actionarilor, fara a omite fundamentarea teoretica a fiecarei solutii propuse sau analizate, evitand interpretarile rigide rupte de realitatea economica.
Cartea prezinta utilitate atat pentru profesionistii dreptului, avocati, magistrati, consilieri juridici, cat si pentru toate categoriile de investitori, institutionali sau individuali, actionari majoritari sau minoritari, administratori de societati comerciale sau de fonduri de investitii, manageri etc.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drepturile actionarilor. Editia 3
Cartea Drepturile actionarilor. Editia 3 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drepturile actionarilor. Editia 3 - Dutescu Cristian" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept comercialCarti recomandate din categoria Drept comercial