Dreptul societatilor comerciale

Dreptul societatilor comerciale - Florescu Grigore, Zaria-Andra Bamberger, Cristina Florescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDreptul societatilor comerciale
Comanda acum "Dreptul societatilor comerciale - Florescu Grigore, Zaria-Andra Bamberger, Cristina Florescu" de pe libraria ishop la pretul de 25,00 lei
Descriere carte:
Niciun alt domeniu al dreptului comercial nu a fost supus cu mai multa putere presiunii evolutiei economice si sociale si necesitatii armonizarii cu legislatia europeana, ca societatea comerciala si, indeosebi, cea pe actiuni.

In consecinta, am elaborat prezenta lucrare pentru a corespunde si surprinde stadiul actual de evolutie a prevederilor legale din acest domeniu in continua modernizare, reflectand legislatia in vigoare la data de 1 ianuarie 2010.

Lucrarea a fost conceputa ca o sinteza a vastei problematici a societatilor comerciale, limitandu-se la nivelul unui curs universitar, destinat in primul rand studentilor de la facultatile de drept sau cu profil economic, care studiaza dreptul comercial, dreptul afacerilor sau materia societatilor comerciale.

Avand in vedere interesul mai larg pentru institutia societatilor comerciale, consideram ca aceasta lucrare poate fi utila, de asemenea, pentru practicienii din domeniul dreptului comercial si pentru toti cei care participa direct sau indirect la viata unei societati comerciale.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dreptul societatilor comerciale
Cartea Dreptul societatilor comerciale in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dreptul societatilor comerciale - Florescu Grigore, Zaria-Andra Bamberger, Cristina Florescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dreptul Transporturilor - Manolache Octavian Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept comercial
Manolache Octavian
27,25 lei
Dreptul Transporturilor - Piperea Gheorghe Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept comercial
Piperea Gheorghe
21,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept comercialCarti recomandate din categoria Drept comercial