Dreptul Uniunii Europene. Culegere de grile si spete. Editia 2

Dreptul Uniunii Europene. Culegere de grile si spete. Editia 2 - Stefan Tudorel , Andresan-Grigoriu Beatrice
Pret: 14,16 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDreptul Uniunii Europene. Culegere de grile si spete. Editia 2
Comanda acum "Dreptul Uniunii Europene. Culegere de grile si spete. Editia 2 - Stefan Tudorel , Andresan-Grigoriu Beatrice" de pe libraria ishop la pretul de 14,16 lei
Descriere carte:
Lucrarea de fata constituie un instrument de lucru necesar pentru dezvoltarea rationamentului logico-juridic specific solutionarii unor litigii cu elemente de drept al Uniunii Europene si este compusa din grile teoretice si grile-spete. Fata de editia anterioara, lucrarea cuprinde grile noi, iar cele existente au fost revizuite in lumina modificarilor aduse de Tratatul de la Lisabona, intrat in vigoare la 1 decembrie 2009.

Intrebarile incluse sunt tipice pentru studentii facultatilor de drept, care descopera pentru prima data drep?tul Uniunii Europene, pentru auditorii Institutului National al Magistraturii, precum si pentru practicieni.
Grilele se concentreaza asupra problemelor de drept institutional/constitutional european, care tin de aplicarea legislatiei UE pe teritoriul fiecarui stat membru, posibilitatea invocarii normelor europene in fata instantelor nationale, raspunderea statelor membre pentru prejudicii cauzate persoanelor prin incalcari ale dreptului european, procedura hotararilor preliminare, dar si de aspecte ale libertatilor fundamentale.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dreptul Uniunii Europene. Culegere de grile si spete. Editia 2
Cartea Dreptul Uniunii Europene. Culegere de grile si spete. Editia 2 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dreptul Uniunii Europene. Culegere de grile si spete. Editia 2 - Stefan Tudorel , Andresan-Grigoriu Beatrice" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tratat de drept comunitar. Editia 5 - Manolache Octavian Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept comunitar
Manolache Octavian
85,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept comunitarCarti recomandate din categoria Drept comunitar