Dreptul Dezarmarii. Acorduri Multilaterale

Dreptul Dezarmarii. Acorduri Multilaterale - Istrate Cristian
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDreptul Dezarmarii. Acorduri Multilaterale
Comanda acum "Dreptul Dezarmarii. Acorduri Multilaterale - Istrate Cristian" de pe libraria ishop la pretul de 21,80 lei
Descriere carte:
Lucrarea de fata – prima de acest gen in Romania – isi propune sa prezinte o viziune structurata a unui domeniu important si mereu actual al dreptului international public, si anume tratatele multilaterale vizand controlul armamentelor si dezarmarea, despre care se poate afirma ca este situat la baza ordinii postbelice de securitate si stabilitate internationala.
Tema este abordata dintr-o perspectiva cuprinzatoare, in care analiza juridica se axeaza pe explicarea contextului politic al incheierii tratatelor in discutie. Sunt trecute in revista acordurile din domeniul armelor de distrugere in masa si conventionale, aranjamentele informale de neproliferare, rezolutiile ONU, acquis-ul politico-juridic al NATO si practica statelor parti, cu speciala referire la Romania, vizand aplicarea obligatiilor asumate.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dreptul Dezarmarii. Acorduri Multilaterale
Cartea Dreptul Dezarmarii. Acorduri Multilaterale in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dreptul Dezarmarii. Acorduri Multilaterale - Istrate Cristian" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Securitatea si dreptul international. Provocari la inceput de secol XXI - Balaban Constantin Gheorghe Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept international
Balaban Constantin Gheorghe
27,96 lei
Actualitatea Normativismului Kelsian - Moroianu Gheorghe Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept international
Moroianu Gheorghe
10,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept internationalCarti recomandate din categoria Drept international